Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28

ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΖΟΦ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

νεοναζιστικό ουκρανικό «Τάγμα Αζόφ»

Την ώρα που στην Ελλάδα επικρατεί μια φιλοουκρανική ατμόσφαιρα, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν έχουμε κοντή μνήμη και τηρούμε την αντικειμενικότητα μένοντας μακριά από προπαγάνδα και fake news. Δείτε παρακάτω ποια είναι η πραγματική εικόνα που επικρατεί στην Ουκρανία όχι μόνο τώρα που χάνει η μάνα το παιδιί και το παιδί τη μάνα, αλλά τα τελευταία 8 χρόνια για τα οποία όλη η ΕΕ και το ΝΑΤΟ σφύριζε αδιάφορα.

Στο παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα δείτε δύο ένοπλους να δολοφονούν εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου, άοπλο άνδρα ο οποίος έτρεξε για να σωθεί. Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, οι ένοπλοι τον εκτέλεσαν. Αυτά γίνονται όταν εξοπλίζεις πολίτες… Προσοχή στο βίντεο!!!

Δείτε και αυτούς τους “καλούς Ουκρανούς” που πραγματοποιούν ελέγχους στο Κίεβο σε περαστικούς απαιτώντας την επίδειξη εγγράφων ως άλλα τάγματα εφόδου…

Το νεοναζιστικό ουκρανικό «Τάγμα Αζόφ» πυροβολεί αμάχους που προσπαθούν να διαφύγουν από την Μαριούπολη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .