Κυριακή, Φεβρουαρίου 20

Έφηβος σκότωσε την οικογένειά του επειδή η μητέρα του «έκοψε» το ίντερνετ

dimosio_internet

Μια μητέρα στην Ισπανία αποφάσισε να τιμωρήσει τον 15χρονο γιο της, «κόβοντας» το ίντερνετ, και εκείνος “ανταπέδωσε” σκοτώνοντας όλη την οικογένειά του.

Σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «20 Minutos», η γυναίκα αποφάσισε να τιμωρήσει τον 15χρονο γιο της, Σαντιάγο, κόβοντας το σήμα του Wi-Fi, και το αγόρι πήρε ένα κυνηγετικό όπλο που ανήκε στον πατέρα του και σκότωσε τους γονείς του και τον 10χρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο φερόμενος ως δολοφόνος στην Αστυνομία, η μητέρα του τον τιμώρησε και του «έκοψε» το Wi-Fi, απαγορεύοντάς του να παίζει βιντεοπαιχνίδια, επειδή ο έφηβος δεν πέρασε σε πέντε μαθήματα.

Ο ίδιος είπε: «Η μητέρα μου μού είπε ότι είμαι τεμπέλης και ότι θα βγάλει την κονσόλα. Ανέβηκα στο δωμάτιό μου, άρχισα να σκέφτομαι και πήρα το κυνηγετικό όπλο».

«Προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τον έπιασα»
Ακόμα, ο νεαρός πρόσθεσε: «Πυροβόλησα δύο φορές τη μητέρα μου όταν ήταν στην κουζίνα. Μια σφαίρα την βρήκε στην πλάτη και μετά της έδωσα τη χαριστική βολή. Ο αδελφός μου προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά τον καταδίωξα και τον κυνήγησα. Περίμενα τέσσερις-πέντε ώρες τον πατέρα μου και τον πυροβόλησα όταν ήρθε».

Στη συνέχεια, ο έφηβος, που είπε ότι δεν ήξερε τι να κάνει μετά τη δολοφονία της οικογένειάς του, πήγε τα άψυχα σώματα στο υπόγειο του σπιτιού, έκανε ένα ντους, έφαγε και άρχισε να παίζει την με την κονσόλα των βιντεοπαιχνιδιών. Μάλιστα, πήρε την απόφαση να μείνει στο σπίτι και να μην πάει στο σχολείο, λέγοντας ότι είχε κολλήσει κορονοϊό.

Ο 15χρονος ομολόγησε τη δολοφονία σε μια γειτόνισσα και εκείνη ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές. Στο σημείο μετέβη η Αστυνομία, όπου ελήφθη κατάθεση «παρουσία του Εισαγγελέα Ανηλίκων και του δικαστή».

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομικής έρευνας, το νεαρό αγόρι δεν έχει μετανιώσει, και είναι απόλυτα ψυχρό. Τώρα ,κρατείται σε κέντρο ανηλίκων σε ειδικό καθεστώς μετά την απόφαση του δικαστηρίου ανηλίκων του Αλικάντε.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .