Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

Επίθεση του Π.Πολάκη στην Κυβέρνηση για την Ουκρανία

Νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό με αφορμή την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία.  Σε σχόλιό του στο facebook ο Παύλος Πολάκης  δεν αρκείται στις αμφιλεγόμενες  ιατρικές του συμβουλές,

αλλά ξεδιπλώνει και τις πλούσιες διπλωματικές του γνώσεις, καλώντας τον Κ. Μητσοτάκη να “μαζευτεί” καθώς “αυτό που κάνει είναι ευθεία εμπλοκή της χώρας μας”!

Και αναρωτιέται: «Ποιος περιμένεις να σε ανταμείψει;; Για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ομογενείς ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,και την ίδια στιγμή στέλνεις όπλα!!! ΥΓ .Τον Δένδια τον υπουργό Εξωτερικών γιατί δεν τον κάλεσες στην σύσκεψη;;Διαφωνούσε με την αποστολή που οργάνωσες ή νομίζεις πως είσαι στρατηλάτης;»*

*Η σύνταξη ανήκει στον ίδιο τον κ. Πολάκη, και δεν έχει υποστεί επεξεργασία από τους επιμελητές της σελίδας μας.

 https://www.thepresident.gr/2022/02/27/epithesi-toy-p-polaki-stin-kyvernisi-gia-tin-oykrania/

1 σχόλιο:

  1. Εχεις πολυ δικιο Πολακη ,οπως και τοσοι αλλοι που τα ελεγαν και προειδοποιουσαν,αλλα που...καβαλισε το καλαμι το αθλητικο παιδι και νομιζει πως καλπαζει στην Βαβυλωνα...τρομαρα του! τρομαρα μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .