Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28

Τι απαντούν οι Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς για την αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους ο Γιώργος Κιμούλης

359159-kimoules

Η Δώρα Χρυσίκου, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς απάντησαν δημόσια στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους ο Γιώργος Κιμούλης για τα όσα υποστήριξαν στο παρελθόν περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Οι τρεις ηθοποιοί αναφέρουν μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια «απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την

εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών».

Επίσης, τονίζουν πως εμμένουν κατηγορηματική σε όσα έχουν υποστηρίξει, ανυπομονώντας «να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

Αναλυτικά η κοινή δήλωση:

«Μας επιδόθηκε εχθές αγωγή του Γιώργου Κιμούλη με την οποία μας εγκαλεί για συκοφαντική του δυσφήμηση, απαιτώντας να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι αντίστοιχη αγωγή έχει ασκήσει εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μελών του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ζέτα Δούκα

Δώρα Χρυσικού

Νίκος Ψαρράς».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%96%ce%ad%cf%84%ce%b1-%ce%94%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%b1-%ce%94%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%a7%cf%81%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.