Δευτέρα, Φεβρουαρίου 7

Νέα μήνυση και αγωγή στη χήρα και τους κληρονόμους του Γιώργου Τράγκα

«Αυτό είναι υπεξαίρεση προσωπικών και εταιρικών δεδομένων»

Νέα μήνυση και αγωγή στη χήρα και τους κληρονόμους του Γιώργου Τράγκα

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha έγινε γνωστό πως ο Πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, Πάρις Κουρτζίδης, κατέθεσε μήνυση και αγωγή στη σύζυγο του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά.

Ο Πάρις Κουρτζίδης μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως αποχωρώντας από το κτήριο όπου στεγαζόταν οι “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, δεν του παραδόθηκαν ποτέ δύο προσωπικοί του υπολογιστές, ένα γραφείο, κάποια αντικείμενα και κάποια προσωπικά του έγγραφα.

«Αυτό είναι υπεξαίρεση προσωπικών και εταιρικών δεδομένων. Μάλιστα ο ένας υπολογιστής ήταν της εταιρίας μου και έχουν μέσα σημαντικά πράγματα από προσωπικές μου έρευνες. Γνώριζαν γι’ αυτό, τους είχα κάνει πολλές επισημάνσεις», είπε ο ίδιος.

Ακόμη, ο Πάρις Κουρτζίδης ανέφερε πως τις πρώτες ημέρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ο ίδιος είχε ακόμη πρόσβαση στο κτήριο με τα κλειδιά που του είχε δώσει ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο, λίγο αργότερα οι κλειδαριές άλλαξαν με αποτέλεσμα να παραμείνουν μέσα στο κτήριο τα προσωπικά του αντικείμενα.

«Μου είχαν πει ότι ως 31 του μηνός θα μου παραδοθούν, ωστόσο μετά έστειλα και εξώδικο», δήλωσε.

Ο Πάρις Κουρτζίδης μετά από αρκετές προσπάθειες κατέθεσε μήνυση και αγωγή στη σύζυγο του Γιώργου Τράγκα.

 https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/1055194_nea-minysi-kai-agogi-sti-hira-kai-toys-klironomoys-toy-giorgoy-tragka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .