Κυριακή, Φεβρουαρίου 6

Αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας: «Ανοίξτε τα σύνορα να έρθουν κι άλλοι»- Κατηγορούν τη χώρα μας

 Θράσος από αλλοδαπούς που έχουν μπει στη χώρα παράνομα. Σε διαδήλωση στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας  ζητούν από τις αρχές να ανοίξουν τα σύνορα ώστε να έρθουν περισσότεροι αλλοδαποί στη χώρα,  όσο περισσότεροι  γίνεται κατηγορώντας ταυτόχρονα την Ελλάδα ότι «κακομεταχειρίζεται» τους «πρόσφυγες»!


«Stop στις επαναπροωθήσεις. Stop στις δολοφονίες προσφύγων και μεταναστών» έγραφε το πανό που κρατούσαν οι  αλλοδαποί που έχουν μπει παράνομα στη χώρα αλλά που ποτέ δεν πρόκειται να απελαθούν.


Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε μετά από μια παρόμοια που έλαβε μέρος το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη, με αφορμή τον θάνατο 19 μεταναστών κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα, για την οποία σύμφωνα με αυτούς έφταιγε φυσικά η Ελλάδα.


Ένας από τους επικεφαλής της πορείας κατηγόρησε την Ελλάδα  πως οι ελληνικές αρχές είχαν πάρει ρούχα από τους μετανάστες προτού τους απωθήσουν για να πεθάνουν σε χαμηλές θερμοκρασίες.


Η Τουρκία έχει συχνά ισχυριστεί ότι η Ελλάδα διενεργεί επαναπροωθήσεις μεταναστών που επιδιώκουν να περάσουν τα βορειοδυτικά χερσαία σύνορα ή προσπαθούν να φτάσουν στα ελληνικά νησιά και τις θέσεις αυτές ασπάζονται πλήρως οι αλλοδαποί εδώ.


Χώρα υπό πλήρη διάλυση.

 https://www.ksipnistere.com/2022/02/blog-post_287.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .