Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Τέλος το Ράδιο Αρβύλα – Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη θέση του – Τι έχει συμβεί

Τέλος το Ράδιο Αρβύλα - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη θέση του - Τι έχει συμβεί
 

Ειλημμένη είναι η απόφαση του ΑΝΤ1 να αντικαταστήσει τους Ράδιο Αρβύλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Την απόφαση να σταματήσει το Ράδιο Αρβύλα φαίνεται πως πήρε το κανάλι του ΑΝΤ1, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πάρει την θέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο σταθμός φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αντικαταστήσει την παρέα του Αντώνη Κανάκη με το τηλεπαιχνίδι εκατομμυριούχος που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι του.

Το τηλεπαιχνίδι αναμένεται να προβάλλεται πέντε φορές κάθε εβδομάδα καθώς η παραγωγή του έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και πλέον μπαίνει στη τελική ευθεία των προετοιμασιών του.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα τα γυρίσματα και η προβολή του εκατομμυριούχου έχει προγραμματιστεί για μετά το Πάσχα.

Έτσι, το Ράδιο Αρβύλα που επέστρεψε από τις 10 Ιανουαρίου στους τηλεοπτικούς δέκτες θα πούνε αντίο για τη φετινή σεζόν καθώς το συμβόλαιο τους με το κανάλι του ΑΝΤ1, ολοκληρώνεται στις στις 15 Απριλίου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να καλύπτει το κενό που θα αφήσουν.

https://www.sportime.gr/media/telos-to-radio-arvila-o-grigoris-arnaoutoglou-sti-thesi-tou-ti-echi-simvi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .