Δευτέρα, Φεβρουαρίου 7

Ηλίας Μπόγδανος για τον κορωνοϊό: «Εξελίχθηκε σε πνευμονία και έπρεπε να προσέξω»

< Ηλίας Μπόγδανος για τον κορωνοϊό: «Εξελίχθηκε σε πνευμονία και έπρεπε να προσέξω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο.

«Εγώ με το που βγήκα από το παιχνίδι, ήμουν τόσο χαρούμενος με τον κόσμο. Ήμουν έξω με κόσμο και ξαφνικά νιώθω κάτι, κάνω τεστ κι είχα Covid. Έλεγα θα το περάσω σπίτι και ξαφνικά άρχισε να κλιμακώνεται. Πρέπει να κόλλησα στον τελικό. Εκεί έβγαλα και πάρα πολλές φωτογραφίες, το ανοσοποιητικό λίγο πεσμένο, κάπου εκεί κόλλησα.

Την πρώτη εβδομάδα ήμουν χαλαρά, την δεύτερη όμως με τσάκισε. Πολύ χαμηλό οξυγόνο, αναγκάστηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, μετά εξελίχθηκε σε πνευμονία και έπρεπε να προσέξω. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ μετά την αποξένωση στο νησί και την καραντίνα. Στο σπίτι είχα κάποιον φίλο να με δει. Στο νοσοκομείο ήμουν κλεισμένος, εκεί φρίκαρα», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Όσον αφορά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή στο παρελθόν είπε: Μετά από αυτό είδα τα πράγματα διαφορετικά. Πριν από μερικά χρόνια σε ένα ατύχημα με τη μηχανή και ήμουν σοβαρά στο νοσοκομείο υποσυνείδητα ένιωσα σαν να είπα: “Εδώ πάμε να χάσουμε τη ζωή μας. Πάμε να τα δούμε όλα θετικά”. Όλα τα μικρά προβλήματα τα κάνεις στην άκρη μετά από αυτό 

 https://www.neolaia.gr/2022/02/05/ilias-bogdanos-peripeteia-me-korwnoio/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .