Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18

Η Αθηνά Ευμορφιάδη εξομολογείται: «Η κόρη μου μεγάλωσε χωρίς πατέρα»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη εξομολογείται: «Η κόρη μου μεγάλωσε χωρίς πατέρα»

Καλεσμένη στο «Love It» ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και την κόρη της.

«Σαν μαμά είμαι πάρα πολύ αυστηρή. και αυτός ήταν και ο λόγος που ένιωθα ενοχές όταν ήμουν στο παιχνίδι. Δουλεύω σκληρά, πολλές ώρες, έχω δική μου σχολή και είμαι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είμαι πολύ σκληρή μαμά. Επειδή και η Γιολένα μου έχει μεγαλώσει χωρίς

μπαμπά όλα αυτά τα χρόνια, είχα αναλάβει το χρέος να είμαι και μάνα και πατέρας μαζί. Έλεγα πως όταν μεγαλώσω και θα κάνω παιδί δε θα μοιάζω στον μπαμπά μου. Γιατί με τον μπαμπά μου είχα τρελή πίεση και κόντρα.

Εν τέλει έγινα όπως ο μπαμπάς μου, τόσο αυστηρή. Μετά την τελευταία μου συνομιλία με τον Γιάννη άρχισα να νιώθω ενοχικά. Ένιωθα και κάτι πως δεν πάει καλά έξω. Και όντως έμαθα πως οι γονείς μου, ο αδερφός μου και η κόρη μου κόλλησαν κορωνοϊό. Οι γονείς μου το πέρασαν λίγο άσχημα. Ένιωθα πως κάτι δεν πάει καλά. Οι γονείς μου τραυματίστηκαν, έπεσαν από μια σκάλα. Το ένιωθα. Αλλά τώρα όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων η Αθηνά Ευμορφιάδη.


Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.