Τρίτη, Φεβρουαρίου 22

Έμειναν στα παχιά λόγια! Σιγά μην έδινε ο Μητσοτάκης το έκτακτο επίδομα για το Πάσχα

Γιατί ένας χαμηλοσυνταξιούχος των 500 ευρώ μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ 365 ΕΥΡΏ. Και τι θα τρώει αναρωτιέστε; ΤΙΠΟΤΑ! ΑΣ πεθάνει, τι ενδιαφέρει την κυβέρνηση της ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ;;

σκυλακακης

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία, ο δημοσιονομικός χώρος και το ΑΕΠ, είναι ορισμένες από τις προϋποθέσεις που πρέπει να τεθούν υπόψη, προκειμένου να δοθεί τελικά το έκτακτο επίδομα για τους ευάλωτους ενόψει Πάσχα, καθώς η ακρίβεια σαρώνει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Μιλώντας σήμερα στο OPEN, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, έβαλε «φρένο», λέγοντας πως δεν είναι δεδομένο ότι θα χορηγηθεί.

Το ζήτημα είναι «αν θα υπάρχει ο δημοσιονομικός χώρος. Πρώτα θα μετρήσουμε και μετά. Πάντα υπάρχει αν το οποίο εξαρτάται πολύ και από τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Αν πάνε τα πράγματα άσχημα περιορίζεται ο δημοσιονομικός χώρος και το ΑΕΠ. Συνεπώς, πρέπει να περιμένουμε» τόνισε ο κ. Σκυλακάκης.

Και πρόσθεσε:

«Έχουμε πει ότι θα πάμε σε στοχευμένα μέτρα. Η κυβέρνηση εφόσον υπάρχει χώρος θα πάει με στόχευση στους οικονομικά ευάλωτους και όχι οριζόντια. Αλλά το “αν” το λένε όλοι και το είπε και ο πρωθυπουργός, το είπε και ο υπουργός Οικονομικών το λέω και εγώ. Διότι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, πρώτα θα μετρήσουμε και μετά θα ανακοινώσουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εξελίξεις με την ουκρανική κρίση είναι το ζήτημα που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό αν θα δοθεί το επίδομα.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .