Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21

Νίκος Μουρατίδης για Σάκη Ρουβά: «Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του»

rouvas1-1

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό. Αρχικά, δήλωσε τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια κάτι συμβαίνει και ο Σάκης κάνει απανωτά λάθη. Από τα βραβεία Κύπρου που πήγε να παρουσιάσει κι έκλεψε κάποιους στίχους της μητέρας του Κορκολή και τους οικειοποιήθηκε. Από το το ότι τραγούδησε το Άξιον Εστί, από το ότι φωτογραφίζεται με το αυτοκίνητό

του μπροστά από το Ηρώδειο και το ανεβάζει κάνοντας διαφήμιση. Μετά από κράξιμο την κατέβασε.

Αποτυχημένες σεζόν στα κέντρα που τραγούδαγε μέχρι και δωρεάν έμαθα για να μην κλείσει και γίνει ρεζίλι. Συν ότι έχει να κάνει καιρό τραγουδιστική επιτυχία. Ή επίσης αυτό που έγινε με τη συναυλία στον Λυκαβηττό την Πρωτοχρονιά… Και δεν βγαίνει να απαντήσει… Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά για την εικόνα του και για την καριέρα του».

Σχετικά με όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Παρασκευή γίνεται η δίκη του Λιγνάδη, το Σάββατο βγαίνει στην τηλεόραση ο Σάκης και λέει νεράκι αυτά που είχε να πει. Μου έκανε εντύπωση που η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν είχαν καμία αντίρρηση. Και σκέφτομαι ότι όλο αυτό μήπως είναι ενορχηστρωμένο. Το ότι βγήκε να τον υποστηρίξει μεγάλο φάουλ, γιατί δεν υποστηρίζεται αυτό το πράγμα.

Μπορεί να ζει ο Λιγνάδης μία κόλαση, αλλά νομίζω ότι ζει την κόλαση τώρα που έγιναν γνωστά. Όταν δεν ήταν γνωστά, δεν ζούσε σε κάποια κόλαση. Το απολάμβανε. Τι παιχνίδι παίζεται; Γιατί βγήκε τη συγκεκριμένη μέρα να πει ότι είπε; Να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται. Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του και να πάψει να κάνει αηδίες και λάθη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .