Κυριακή, Φεβρουαρίου 6

Προστάτεψε το σπίτι τους


Φυσητήρες, ζιφιοί, ζωνοδέλφινα, σταχτοδέλφινα, χελώνες Caretta Caretta και πολλά ακόμα ευαίσθητα είδη: όλα εχουν για σπίτι τους τη θάλασσά μας! Η περιοχή νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης και όλη η θαλάσσια περιοχή από το Ιόνιο ως τη Ρόδο είναι η Ελληνική Τάφρος, ένα μοναδικής σημασίας οικοσύστημα που φιλοξενεί τα ευάλωτα είδη και αυτή τη στιγμή απειλείται!

Στον Κυπαρισσιακό Κόλπο, το βασικό σπίτι του ζιφιού, γίνονται τώρα σεισμικές έρευνες από τα ΕΛΠΕ χωρίς καμία ανακοίνωση! Ταυτόχρονα, οι περιοχές ανοιχτά της Κρήτης κινδυνεύουν και αυτές άμεσα με σεισμικές έρευνες από εταιρείες ορυκτών καυσίμων.


Μόνο με τη βοήθειά σου μπορούμε να συνεχίσουμε την έρευνά μας και το έργο μας ενάντια στην καταστροφή της βιοποικιλότητας της χώρας, να απαιτήσουμε τον τερματισμό των σεισμικών ερευνών και την ανάκληση όλων των αδειών για εξορύξεις στη χώρα! Οι "Σωτήρηδες" των θαλασσών μας, οι φάλαινες και τα δελφίνια σε χρειάζονται!


Σε ευχαριστούμε!

 act.greenpeace.org

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .