Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Brad Pitt: Νέα μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, Angelina Jolie

Brad Pitt: Νέα μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, Angelina Jolie

Μήνυση κατά της Angelina Jolie για την πώληση του μεριδίου της στο οινοποιείο που είχαν μαζί κατέθεσε ο Brad Pitt, ο οποίος ισχυρίζεται πως παρά το γεγονός ότι η 46χρονη πρώην σύζυγός του είχε το δικαίωμα μετά από δικαστική απόφαση να πουλήσει το μερίδιό της, το πούλησε σε τρίτους χωρίς εκείνος να το εγκρίνει ή να το γνωρίζει. 

Όπως υποστηρίζει ο Brad Pitt, ανακάλυψε την συμφωνία τον Οκτώβριο του 2021 και πλέον κατηγορεί την σταρ ότι προσπάθησε να επωφεληθεί αθετώντας την αρχική τους συμφωνία ότι θα μπορούν να πουλήσουν τα μερίδιά τους μόνο έπειτα από κοινή συναίνεση.

Ο Pitt υποστηρίζει ότι η Jolie σταμάτησε να συνεισφέρει στο οινοποιείο Chateau Miraval το 2013 ενώ ο ίδιος συνέχισε να επενδύει χρήματα αλλά και χρόνο στην επιχείρηση, καταφέρνοντας να την κάνει επικερδή για πρώτη φορά από τότε που την είχαν αγοράσει, δηλαδή το 2008. Το πρώην ζευγάρι είχε αγοράσει το οινοποιείο για 25 εκατομμύρια δολάρια με τον Pitt να δίνει το 60% και τη Jolie το 40%.

Ο ηθοποιός ζητάει με την πρόσφατη μήνυσή του να ακυρωθεί η πώληση των μετοχών της Jolie και να εισπράξει χρήματα για τις απώλειες. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του ηθοποιού, η Jolie αμέλησε τις ηθικές και νομικές υποχρεώσεις της "παραβιάζοντας τα δικαιώματα του μοναδικού ανθρώπου που έδινε χρήματα και κόπο για την επιτυχία της επιχείρησης”, εξηγώντας ότι πουλώντας το μερίδιό της «αναμένει να επωφεληθεί οικονομικά από μια επένδυση που δεν έκανε και δεν κέρδισε με την δουλειά της».

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.