Τρίτη, Φεβρουαρίου 22

Η γυμνή φωτογράφιση των Gigi και Bella Hadid έβαλε φωτιά στο ίντερνετ

 

Ο οίκος Versace κατάφερε φυσικά να γίνει viral μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα σήμερα και από τα διασημότερα supermodels της εποχής μας. Είναι επίσης δύο από τις πιο ποθητές γυναίκες στον κόσμο, με αναλογίες που φλερτάρουν προκλητικά με την τέλεια ομορφιά. Είναι η Gigi και η Bella Hadid, που φωτογραφήθηκαν ολόγυμνες και η λήψη τους έγινε viral σε δευτερόλεπτα. 

Αν και έχουν περπατήσει μαζί σε αρκετές επιδείξεις οίκων, καθώς ξεκίνησαν να δουλεύουν στη βιομηχανία ως δίδυμο, τα τελευταία χρόνια οι αδερφές Hadid τραβούν η καθεμία το δικό της δρόμο. Δεν έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές από κοινού. Τον Φεβρουάριο του 2020 το έκαναν για το editorial της Vogue. Τώρα, δύο χρόνια μετά, το τολμούν ξανά και μάλιστα, με τον πιο sexy but elegant τρόπο. 


Η Gigi και η Bella Hadid γυμνές στον φακό

Ποζάροντας σαν μία σύγχρονη εκδοχή της Εύας, η Gigi και η Bella Hadid φωτογραφήθηκαν ολόγυμνες, κρατώντας μαζί ένα κόκκινο μήλο με τα μακριά τους μαλλιά και τις δερμάτινες τσάντες να κρύβουν τα επίμαχα σημεία του κορμιού τους και ένα φίδι να τυλίγεται στα καλλίγραμμα πόδια της δεύτερης.

Η συγκεκριμένη λήψη, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο, τραβήχτηκε στο πλαίσιο της φωτογράφισης που έκαναν οι αδερφές για λογαριασμό του οίκου Versace και το λανσάρισμα της ανοιξιάτικης καμπάνιας του. Την ανέβασε στο προφίλ της η Donatella Versace, χαρακτηρίζοντας τα δύο μοντέλα «θεές».

Οι εικόνες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες, τόσο από τον ίδιο τον οίκο και την Donatella Versace, όσο και από τις Bella και Gigi, αλλά και το φωτογραφικό δίδυμο των Mert & Marcus ήταν κάπως έτσι. 

Τα supermodels ντυμένα με τις δημιουργίες του οίκου.

«Δεν το πιστεύω ότι έχω την δυνατότητα να δουλέψω, δίπλα-δίπλα, με ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά μου, τη μεγάλη μου αδερφή», δήλωνε η Bella στο Instagram. 

«Η καμπάνια #VersaceSS22 είναι μία εξερεύνηση της οικογένειας και οι διαφορετικές μορφές της: της αδερφικότητας, της κοινότητας και η αποδοχή της Donatella Versace για την παγκόσμια οικογένεια Versace», σχολίαζε με τη σειρά του οίκος σχετικά με το σκεπτικό πίσω από την επιλογή των δύο αδερφών.

Τότε, τίποτα δεν μπορούσε να μας προϊδεάσει για τη συνέχεια. 

Ο Versace μόλις έβαλε φωτιά στο ίντερνετ: η Gigi και η Bella όπως μάλλον δεν θα τις ξαναδούμε ποτέ ξανά μαζί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .