Κυριακή, Φεβρουαρίου 6

Βραζιλιάνα influencer... τρώει πόρτα στο Βατικανό για την «σέξι εμφάνισή» της – Δείτε φωτογραφίες

influencer-vatican-clothes-99-1

Η 34χρονη Juju Vieira σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της λέει ότι αισθάνεται «ασέβεια», καθώς θεωρεί ότι το στενό εξώπλατο φόρεμα και οι μπότες μέχρι τους μηρούς ήταν προβλεπόμενο ντύσιμο  για μια επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Ρώμης

Ταπεινωμένη νιώθει μια Βραζιλιάνα influencer του Instagram αφού την έδιωξαν από το Βατικανό επειδή φορούσε ρούχα που θεωρήθηκαν «πολύ σέξι» για τον Πάπα, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Η 34χρονη Juju Vieira σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της μετά την... πόρτα που έφαγε στο μικρότερο ανεξάρτητο κράτος στον κόσμο λέει ότι αισθάνεται «ασέβεια», καθώς θεωρεί ότι το στενό εξώπλατο φόρεμα και οι μπότες μέχρι τους μηρούς ήταν προβλεπόμενο ντύσιμο για μια επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Ρώμης την περασμένη Κυριακή, προτού η Ελβετική φρουρά της ζητήσει να φύγει λόγω παραβίασης του ενδυματολογικού κώδικα.

influencer-vatican-clothes-01


Η Βραζιλιάνα προφανώς και δεν γνώριζε ότι το Βατικανό έχει αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα για άνδρες και γυναίκες, με τους εκτεθειμένους ώμους και τα γόνατα να απαγορεύονται αυστηρά.



Η Vieira μοιράστηκε την ιστορία της με τους 26.000 followers της με την ελπίδα η περιπέτεια της να της αυξήσει τους ακόλουθους, τους οποίους φροντίζει να κρατάει σε ενδιαφέρον με τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .