Κυριακή, Φεβρουαρίου 6

Βραζιλιάνα influencer... τρώει πόρτα στο Βατικανό για την «σέξι εμφάνισή» της – Δείτε φωτογραφίες

influencer-vatican-clothes-99-1

Η 34χρονη Juju Vieira σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της λέει ότι αισθάνεται «ασέβεια», καθώς θεωρεί ότι το στενό εξώπλατο φόρεμα και οι μπότες μέχρι τους μηρούς ήταν προβλεπόμενο ντύσιμο  για μια επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Ρώμης

Ταπεινωμένη νιώθει μια Βραζιλιάνα influencer του Instagram αφού την έδιωξαν από το Βατικανό επειδή φορούσε ρούχα που θεωρήθηκαν «πολύ σέξι» για τον Πάπα, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Η 34χρονη Juju Vieira σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της μετά την... πόρτα που έφαγε στο μικρότερο ανεξάρτητο κράτος στον κόσμο λέει ότι αισθάνεται «ασέβεια», καθώς θεωρεί ότι το στενό εξώπλατο φόρεμα και οι μπότες μέχρι τους μηρούς ήταν προβλεπόμενο ντύσιμο για μια επίσκεψη στο Πατριαρχείο της Ρώμης την περασμένη Κυριακή, προτού η Ελβετική φρουρά της ζητήσει να φύγει λόγω παραβίασης του ενδυματολογικού κώδικα.

influencer-vatican-clothes-01


Η Βραζιλιάνα προφανώς και δεν γνώριζε ότι το Βατικανό έχει αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα για άνδρες και γυναίκες, με τους εκτεθειμένους ώμους και τα γόνατα να απαγορεύονται αυστηρά.Η Vieira μοιράστηκε την ιστορία της με τους 26.000 followers της με την ελπίδα η περιπέτεια της να της αυξήσει τους ακόλουθους, τους οποίους φροντίζει να κρατάει σε ενδιαφέρον με τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.