Κυριακή, Φεβρουαρίου 27

ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!! ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ! “ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ” – ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ makeleio.gr – ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΑΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ

OU77HBDJVJJYNE74QUCZYGNFQE

Την παρακάτω καταγγελία έστειλε στο makeleio.gr, Έλληνας που έχει τους συγγενείς του στην Ουκρανία που φλέγεται αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μία ρωσόφωνη οικογένεια που έχει υποστεί τα πάνδεινα όλα αυτά τα χρόνια από τους νεοναζί τοξικομανείς της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αναγνώστης, οι άνθρωποι του βρήκαν τραγικό θάνατο που μόνο στις ταινίες της Κου Κλουξ Κλαν βλέπουμε. Κάνει λόγο για σταύρωση και κάψιμο πάνω στο Σταυρό αφού οι άνθρωποι έχουν την ατυχία να είναι Ρωσόφωνοι Χριστιανοί. Αυτά τα απάνθρωπα υποκείμενα

στηρίζει η Δύση και ο Μητσοτάκης. Αυτά τα σκουλήκια που δεν έχουν σεβασμό στις αξίες της ανθρωπότητας, εξοπλίζει η δικτατορία των 300 της Βουλής.

Η καταγγελία δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί αλλά μας απεστάλη και την προβάλλουμε χωρίς λογοκρισία, όπως πάντα. Αναμένουμε διάψευση.

Πάντως, η εφημερίδα έχει στη διάθεσή της και βίντεο που δείχνει αυτή τη φρικαλεότητα, το οποίο θα δημοσιεύσουμε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Διαβάστε λοιπόν τι καταγγέλλεται εν αναμονή του καθηλωτικού βίντεο που θα απασχολήσει το Πανελλήνιο και όχι μόνο:

Screenshot_20220227_175335

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%91-%ce%a5%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%9a%ce%9f%ce%a3%ce%9c%ce%9f%ce%a5-%ce%a4%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%9f%ce%a5%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%9d%ce%99/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .