Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

“Σφυριά” … Βαξεβάνη για τις αρχειοθετήσεις της Novartis: “Δηλαδή αν κάποιος κάνει ληστεία παρουσία μαρτύρων, αλλά δεν βρεθούν τα χρήματα, δεν έκανε ληστεία …”

 Άγριο σφυροκόπημα από τον γνωστό βραβευμένο με διεθνή βραβεία για τις έρευνές του, δημοσιογράφο και εκδότη της Documento για την αρχειοθέτησης της δικογραφίας για Αβραμόπουλο και Άδ. Γεωργιάδη στην υπόθεση Novartis.

Ο Κώστας Βαξεβάνης που βρίσκεται ο ίδιος πλέον υπό δίωξη για δημοσιεύματά του για το σκάνδαλο Νοβάρτις, σχολίασε στο Twitter αναρτώντας και το σχετικό απόσπασμα, ότι η αρχειοθέτηση της δικογραφίας του Άδωνι Γεωργιάδη έγινε με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι δεν βρήκαν χρήματα από την φαρμακευτική στις εταιρείες του. «Δηλαδή αν για παράδειγμα κάποιος κάνει ληστεία παρουσία μαρτύρων, αλλά δεν βρεθούν τα χρήματα, δεν έκανε ληστεία», σχολίασε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχειοθέτηση για το σκάνδαλο Novartis έγινε με ψήφους 2-1 η απόφαση αρχειοθέτησης αφού ένας εκ των εισαγγελέων ζήτησε να κληθεί ο υπουργός για εξηγήσεις.

από thefaq

 https://teleytaiaexodos.blogspot.com/2022/02/novartis_01644425139.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.