Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23

“Σφυριά” … Βαξεβάνη για τις αρχειοθετήσεις της Novartis: “Δηλαδή αν κάποιος κάνει ληστεία παρουσία μαρτύρων, αλλά δεν βρεθούν τα χρήματα, δεν έκανε ληστεία …”

 Άγριο σφυροκόπημα από τον γνωστό βραβευμένο με διεθνή βραβεία για τις έρευνές του, δημοσιογράφο και εκδότη της Documento για την αρχειοθέτησης της δικογραφίας για Αβραμόπουλο και Άδ. Γεωργιάδη στην υπόθεση Novartis.

Ο Κώστας Βαξεβάνης που βρίσκεται ο ίδιος πλέον υπό δίωξη για δημοσιεύματά του για το σκάνδαλο Νοβάρτις, σχολίασε στο Twitter αναρτώντας και το σχετικό απόσπασμα, ότι η αρχειοθέτηση της δικογραφίας του Άδωνι Γεωργιάδη έγινε με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι δεν βρήκαν χρήματα από την φαρμακευτική στις εταιρείες του. «Δηλαδή αν για παράδειγμα κάποιος κάνει ληστεία παρουσία μαρτύρων, αλλά δεν βρεθούν τα χρήματα, δεν έκανε ληστεία», σχολίασε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχειοθέτηση για το σκάνδαλο Novartis έγινε με ψήφους 2-1 η απόφαση αρχειοθέτησης αφού ένας εκ των εισαγγελέων ζήτησε να κληθεί ο υπουργός για εξηγήσεις.

από thefaq

 https://teleytaiaexodos.blogspot.com/2022/02/novartis_01644425139.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .