Σάββατο, Φεβρουαρίου 19

O Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται: «Λιποθυμούσα στα μαγαζιά, ο ψυχίατρος μου έδωσε φάρμακα»

O Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται: «Λιποθυμούσα στα μαγαζιά, ο ψυχίατρος μου έδωσε φάρμακα»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» ήταν ο  Λάκης Λαζόπουλος. Απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δούμε απόψε το βράδυ, προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Happy Day».

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρεται μεταξύ άλλων στην περίοδο που λόγω των κρίσεων πανικού του χρειάστηκε να πάρει ψυχοφάρμακα.

«Θυμάμαι τον κύριο Στεφανή που ήταν ψυχίατρος, υφυπουργός Υγείας. Είχα πάει κάποια φορά και του έλεγα ότι δε μπορώ να μπω σε αεροπλάνο, πάω σε ένα μαγαζί και λιποθυμάω, είχα κρίσεις πανικού. Έχω πάει σε γενέθλια φίλης μου και επειδή ήταν πολύ χωμένη μέσα, είδα όλο αυτόν τον κόσμο που έπρεπε να περάσω απ’ έξω και λέω “άστο με πιάνει κάτι”.

Θυμάμαι λοιπόν τον κύριο Στεφανή που μου είπε: “μπορώ να στο θεραπεύσω, τα φάρμακα θα τα πάρεις αλλά ποτέ δε θα ξαναγράψεις το ίδιο καλά”. Αν το μεγεθύνεις ένα πράγμα, αρχίζει να σου μοιάζει λίγο πιο αστείο απ΄ ότι είναι. Επειδή ο φόβος είναι που σου δημιουργεί κάτι μεγάλο, όταν το μεγαλώνεις μικραίνει ο τρόπος που μπαίνει μέσα σου», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Επειδή ο φόβος είναι που σου δημιουργεί κάτι μεγάλο, όταν το μεγαλώνεις μικραίνει ο τρόπος που μπαίνει μέσα σου», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .