Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ: «ΤΟ RT ΚΑΙ ΤΟ SPUTNIK ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ» – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
«Το RT και το Sputnik δεν θα μπορούν πια να διαδίδουν τα ψέματά τους» διεμήνυσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Την απαγόρευση του RT και του Sputnik στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτείνει η Κομισιόν όπως έκανε γνωστό η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
 
 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%95%ce%95-%ce%9f%cf%8d%cf%81%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1/
 

2 σχόλια:

  1. οταν θα καταλαβουν ολοι οτι ολοι οι ευρωωπαιοι ειναι αλητες τοτε μπορει να γινει κατι. οι γερμανοι εχουν επισημα την κτηνοβασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημοκρατες κλεινουν τα καναλια των ρωσων,τετοια δημοκρατια να την βαλετε εκει που ξερετε..
    Οι εκμεταλευτες των λαων, μιλουν για δημοκρατια,δικαιο,συμπονια,ηθικη κλ.ουστ και παλι ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .