Τετάρτη, Μαρτίου 2

Οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκροί πατέρας, μητέρα και 2 παιδιά (φωτο & βίντεo)


Νεκρή εντοπίστηκε πριν από λίγο μια οικογένεια στην Ανδραβίδα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.Πατέρας, μητέρα και δυο παιδιά είναι θύματα αυτής της τραγωδίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες νεκρά είναι δυο παιδιά ηλικίας ενός και δύο ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι βρισκόταν και το μεγαλύτερο παιδί της γυναίκας, ηλικίας περίπου δέκα ετών, το οποίο βγήκε από το σπίτι ουρλιάζοντας την ώρα του μακελειού.

Αν και αρχικά οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο κάποιος από τους γονείς να διέπραξε τις δολοφονίες και να αυτοκτόνησε, φαίνεται πως με νεότερα στοιχεία της έρευνας εξετάζουν άλλο πρόσωπο να μπήκε στο σπίτι και να σκότωσε και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για χτύπημα με τσεκούρι στον πατέρα και πνιγμό για τα παιδιά.

Επίσης υπάρχει πληροφορία ότι ο 10χρονος γιος της γυναίκας από τον πρώτο της γάμο ήταν αυτός που μπήκε στο σπίτι και βρήκε νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, πήρε στα χέρια του το ένα παιδί και βγήκε έξω για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες.
https://zeidoron.blogspot.com/2022/03/2-o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .