Στη ΝΔ σκέφτονται να πάνε άμεσα σε εκλογές για να γλυτώσουν την κατάρρευση

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας προσφάτως σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι οι επιπτώσεις των κυρώσεων στη Ρωσία και της κρίσης στην Ουκρανία θα φανούν στους λογαριασμούς που θα έρθουν… τον Ιούνιο. 

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να καταγράφονται διαρκώς αυξήσεις-σοκ στις τιμές, ενώ ήδη αρκετοί πολίτες… δυσκολεύονται να ανοίξουν τους λογαριασμούς του ρεύματος για να αποφύγουν κάποιο εγκεφαλικό.

Η ακρίβεια φαίνεται ότι θα είναι το «κύκνειον άσμα» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς μετά το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα και τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος θα πέσουν ακόμη περισσότερο.

Στο Μαξίμου υπάρχει η φοβία ότι αν δεν γίνουν εκλογές άμεσα η ΝΔ θα πέσει κάτω από το 25% και πιθανόν να μην είναι καν το πρώτο κόμμα. 

«Κάποια στιγμή θα τελειώσει και ο χειμώνας άρα θα γλιτώσουμε τουλάχιστον από την επιβάρυνση του πετρελαίου», είπε ο Κ.Μητσοτάκης αναφορικά με τους υπέρογκους λογαριασμούς του ρεύματος, δείχνοντας ότι στην κυβέρνηση δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για να ανακοπεί η ακρίβεια.