Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Με 30 εκατομμύρια! προσπάθησε να φύγει από την Ουκρανία η Anastasia Kotvitskaya, σύζυγος του πρώην βουλευτή της Ανώτατης Ράντας (Βουλής) της Ουκρανίας, Igor Kotvitsky,

Anastasia Kotvitskaya--

Η Anastasia Kotvitskaya, σύζυγος του πρώην βουλευτή, Igor Kotvitsky, προσπάθησε να φύγει από την Ουκρανία με 28 εκατομμύρια δολάρια και 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά.

Η υπόθεση έχει ξεσηκώσει τεράστιο σκάνδαλο και συζήτηση τόσο στα ρωσικά, όσο και στα ουκρανικά μέσα, καθώς ο σύζυγος της Anastasia Kotvitskaya, Igor Kotvitsky,  είναι συνεταιράκι του πρώην υπουργού Εσωτερικών Arsen Avakov, του «σκοτεινού δικτάτορα» της Ουκρανίας. Ο Arsen Avakov

ήταν επί 7  έτη Υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας μετά το πραξικόπημα της 22 Φεβρουαρίου 2014 και είναι ένας εκ των βασικών εμπνευστών της δημιουργίας των νεοναζιστικών ταγμάτων θανάτου «Αζόφ»  και της ένταξής τους στα  ουκρανικά  Σώματα Ασφαλείας. Η εν λόγω κυρία κατάφερε να περάσει το  ουκρανικό συνοριακό σημείο ελέγχου οδικώς, χωρίς να της  ασκηθεί  ο παραμικρός έλεγχος και χωρίς δηλώσει τις βαλίτσες χρημάτων 200 κιλών!!  ενώ όταν η κυρία έφτασε στο αντίστοιχο ουγγρικό συνοριακό σημείο, αναγκάστηκε να δηλώσει τα εκατομμύρια, τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, ανήκουν στον σύζυγό της!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.