Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς "έφυγε" 30 κιλά στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς "έφυγε" 30 κιλά στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος»

Με μια συγκινητική φωτογραφία που συνοδευόταν από ένα τρυφερό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε μόνος στο δωμάτιο ενός νοσοκομείο και ζύγιζε μόλις 30 κιλά.

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον @alphatv, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ηταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του.

Έφυγε extra small , 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κολακα... Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο» έγραψε στην ανάρτησή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου.


Αντίο» έγραψε στην ανάρτησή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.