Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Αποκαλυπτικός Λάκης Γαβαλάς: «Δεν θέλω γάμο στα 70 μου, να πεθάνω και να μου φάει την περιουσία μου;»

Λάκης Γαβαλάς

Στην κάμερα της εκπομπής happy day εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως σταμάτησε τα γλυκά, ενώ ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παντρευτεί.

Λάκης Γαβαλάς: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για το αν θα παντρευτεί

Στην κάμερα του happy day μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Ο σχεδιαστής μόδας, φάνηκε επηρεασμένος από τον έρωτα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, ο οποίος έχει κόψει τα γλυκά γιατί γλυκαίνεται από τα φιλιά. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχω κόψει τα γλυκά γιατί η σχέση μου με φιλάει πολύ πιο έντονα από πριν και γλυκαίνομαι με αυτά. Έχω πάθει μαυρικίαση, θέλω κι εγώ φιλιά και αγάπες».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν επιθυμεί και γάμο, όμως εκείνος φάνηκε αρνητικός. Συγκεκριμένα απάντησε: «Όχι γάμο. Αγάπη μου γάμο εγώ στα 70 μου, να πεθάνω και να μου φάει την περιουσία μου; Άσε με καλέ!»

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:
https://www.enimerotiko.gr/lifestyle/apokalyptikos-lakis-gavalas-den-thelo-gamo-sta-70-moy-na-pethano-kai-na-moy-faei-tin-perioysia-moy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.