Τετάρτη, Μαρτίου 2

Η συγκίνηση του Γιώργου Τσαλίκη με τα τρυφερά λόγια της συζύγου του

Είκοσι χρόνια ευτυχισμένου γάμου μετράει ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου, έχοντας αποκτήσει τρεις γιους τους.

tsalikis

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε το μυστικό που έχουν για να κρατάνε τη σχέση τους ζωντανή.

«Η αγάπη μας κρατάει αυτή τη σχέση δυνατή τόσα χρόνια», είπε η σύζυγος του ερμηνευτή με εκείνον να μην κρύβει την συγκίνησή του.

«Εγώ το λέω σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ότι έχουμε τρία υπέροχα παιδιάς, αλλά τη Δώρα την αγαπάω πιο πολύ απ’ ότι αγαπάω τα παιδιά μας. Γιατί μαζί θα μείνουμε και μαζί δεν… θα γεράσουμε», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Αναφορικά με τα νέα του τηλεοπτικά βήματα, ο τραγουδιστής δήλωσε πως: «Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω τίποτα ακόμα. Ότι είναι να δείτε, θα το δείτε πολύ σύντομα».

Ωστόσο η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε πως ο Γιώργος Τσαλίκης θα κάνει εκπομπή με την Εβελίνα Νικόλιζα στον Alpha.

Όσον αφορά την δικαστική διαμάχη του με τον Σκάι, ο τραγουδιστής δήλωσε πως: «Το έχω αφήσει πίσω μου και το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου πια. Όλα καλά, να είμαστε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.