Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Φαίη Σκορδά & Ζήνα Κουτσελίνη: Που συναντήθηκαν οι δύο παρουσιάστριες;

Φαίη Σκορδά & Ζήνα Κουτσελίνη: Που συναντήθηκαν οι δύο παρουσιάστριες;

Στα εγκαίνια του νέου street food spot «Piccolo Pasta Canteen», απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τη Φαίη Σκορδά με κομψό look. Ωστόσο στο ίδιο πάρτι βρέθηκε και η παλιά της συνεργάτιδα, Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα τηλεοπτικά βήματά της στην Αθήνα είχε την Ζήνα Κουτσελίνη αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της.

Ωστόσο στην πορεία οι δρόμοι τους χώρισαν, καθώς η Φαίη Σκορδά μετά την κατάρρευση του Alter, όδευσε προς το Mega μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη, μετά από τηλεοπτικό διάλειμμα κάποιων χρόνων, επέστρεψε στη θέση της στο κοντρόλ στον Alpha.

Μάλιστα, κάποιες δηλώσεις τους τελευταίους μήνες της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία είχε εκφραστεί αρνητικά για την πρωτοβουλία της Φαίης να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, είχαν κάνει πολλούς να πιστέψουν οι δύο πρώην «κολλητές» βρίσκονται στα μαχαίρια.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς οι δύο γυναίκες κάθισαν για αρκετή ώρα μαζί ενώ φωτογραφηθήκαν και στον φακό.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μάλιστα μίλησε για την προσωπική της σχέση με τη Φαίη Σκορδά τονίζοντας: «Με τη Φαίη είχα να συναντηθώ πολλά χρόνια. Είναι πνευματικό μου παιδί, ψυχοπαίδι μου. Την αγαπώ πολύ και την πίστεψα πιο πολύ από όσο η Φαίη τον εαυτό της. Αν δεν την θαύμαζα, δεν θα ήμουν δίπλα της. Την έχω κρίνει αυστηρά, γιατί σαν δασκάλα είμαι αυστηρή. Ως φιλενάδα είμαι γλυκιά. Αλλά όταν θες να πας μπροστά στη δουλειά, δεν θα σου κουνήσω το δάχτυλο. Θα σε σπρώξω για να πας πιο μπροστά».

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.