Πέμπτη, Μαρτίου 24

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 Από Καλλιόπη Σουφλή

Ο ΠΟΥΤΙΝ μπορεί να έχει εκπαιδευτεί ως νέος παγκόσμιος ηγέτης από το WEF, μπορεί να εμπλέκεται στον τεκτονισμό (που πρέπει να είσαι, για να καταλάβεις τέτοιου είδους κυβερνητική θέση), ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ.

Ο Πούτιν καλεί τον κόσμο να επιστρέψει στον Θεό και τις χριστιανικές αξίες, ενώ επέπληξε έντονα τον δυτικό κόσμο ότι κυνηγά τα σκοτεινά βασίλεια της διαστροφής, σε βαθμό που δεν

έχουν απομείνει σχεδόν καθόλου υγιείς οικογένειες στα πρώην χριστιανικά έθνη, ενώ η παιδεραστία και όλα τα είδη διαστροφών γιορτάζονται και προωθούνται από κάθε πλευρά.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΛΜΗΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ [ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ] ΑΞΙΕΣ.

 

 

Σ΄έναν πόλεμο, το πρώτο θύμα είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Στο εξαιρετικά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που ακολουθεί, δείχνει να αναδύεται αυτή η αλήθεια.

Οφείλω από την πλευρά μου να κρατήσω μικρό καλάθι, όχι αμφισβητώντας τα όσα αποκαλύπτονται, αλλά με δεδομένα την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ και τις προφητείες των αγίων μας, που κάνουν λόγο για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Με αυτά τα δεδομένα, θα περιμένω τις εξελίξεις, ευχόμενη την πλήρη καταστροφή αυτής της ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, που για τρεις χιλιάδες χρόνια καταδυναστεύει την ανθρωπότητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

 

Κάτι απίστευτο αποκάλυψε ένας γενναίος ήρωας της ανθρωπότητας. 

Ο Udo Ulfkotte ήταν ο συντάκτης μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ευρώπης, της Frankfurter Algemeine Zeitung.

Πριν από μερικά χρόνια ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ στον κόσμο ότι ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA, ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ κ.λπ.

ΓΙΑ ΝΑ … ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

(εικόνα: ΤΑ ΜΜΕ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ – UDO ULFKOTTE : Αρχισυντάκτης κορυφαίας Ευρωπαϊκής εφημερίδας -πέθανε αμέσως μετά την [ακόλουθη] ομολογία του:

“Έχω υπάρξει δημοσιογράφος για 25 χρόνια. Διδάχθηκα να λέω ψέμματα, να προδίδω και ποτέ να μην λέω την αλήθεια στο κοινό. Πληρωνόμουν από την CIA, τις μυστικές εταιρείες και Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους. Οι δημοσιογράφοι είναι συνηθισμένοι να χειραγωγούν το κοινό.”

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ … ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Αυτό είναι το σημείο όπου ο Ulfkotte τράβηξε τη γραμμή. Αφού είπε ψέμματα στο κοινό για περισσότερα από 25 χρόνια, δεν μπορούσε πλέον να ζήσει με τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ και ΕΞΕΘΕΣΕ το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΗΣ, που ΟΔΗΓΕΙ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ. Λίγο μετά την ομολογία του, ο Ulfkotte ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ.

Ακούστε την ομολογία του σε αυτό το βίντεο. (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 19:55)

 

Απίστευτη Παραπλάνηση

 

Αυτό που ομολόγησε ο Ulfkotte, μπορεί εύκολα να παρατηρηθεί όταν κοιτάξουμε πώς τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο λένε ψέμματα για την Ουκρανία. 

Δείτε τα παρακάτω παραδείγματα…

Φωτογραφία από έκρηξη στη Γάζα πριν από χρόνια, δημοσιεύεται σαν να συνέβη μόλις στην Ουκρανία…

(εικόνα “Εκ νέου συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Γάζας διακόπτουν τις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός)

Μια έκρηξη στην Κίνα από το 2015 δημοσιεύεται σαν να συνέβη στην Ουκρανία, μόλις τώρα..

(εικόνα: από την Γερμανική “BILD” σήμερα το πρωΐ, ώρα 08:30 “Η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία – Πόλεμος στην Ευρώπη _ Τα στρατεύματα ξηράς του Πούτιν παρελαύνουν στην Ουκρανία. διπλανή εικόνα: βίντεο του YouTube που χρονολογείται εδώ και 6 χρόνια “Tianjin – έκρηξη στην Κίνα 2015)

Δημοσιεύεται εικόνα από ταινία του 2010
σαν να τραβήχτηκε στην Ουκρανία…

(εικόνα από το Ολλανδικό RTL News “THe Breast Fortress” ταινία από το 2010 – “διάβασε πίσω στο liveblog μας μια επισκόπηση του τί συνεβη στην Ουκρανία ενώ εσύ βρισκόσουν ξαπλωμένος και κοιμόσουν – το Κίεβο δεχθηκε επίθεση από βαλλιστικούς πυραύλους και πυραύλους Κρουζ)

Μια άλλη σκηνή από ταινία, χρησιμοποιείται για να ‘ρεπορτάζ’ τι συμβαίνει στην Ουκρανία…

(εικόνα: Ουκρανοί στρατιώτες εγκαταλείπουν τους αγαπημένους τους για να πολεμήσουν για την πατρίδα τους. Απόλυτα σπαρακτικό. Διπλανή εικόνα: σκηνή από την ταινία “The War of Chimeras”)

 

Μια εικόνα από μια έκρηξη αερίου το 2018 χρησιμοποιείται για να δείξει την “καταστροφή που προκάλεσε στην Ουκρανία η Ρωσία”. Η κυρία που εμφανίζεται με αιματοβαμμένο πρόσωπο, είναι διάσημη ηθοποιός κρίσης, που εμφανίζεται σε δεκάδες εικόνες “καταστροφών”. Καθαρό θέατρο…

(εικόνα: Εισβολή στην Ουκρανία – Ο Πούτιν επιτρέπει να πυροβολούν αμάχους πολίτες – Ο Ρωσσικός Στρατός βομβαρδίζει τον άμαχο πληθυσμό στην Ουκρανία – Διπλανή εικόνα : Έκρηξη αερίου 2018 (περιγραφή στα Ρωσσικά ή Ουκρανικά;;;…))

Σε αυτό το σύντομο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς αυτός ο ηθοποιός της κρίσης χρησιμοποιείται συχνά για να εξαπατήσει το κοινό.

(σχετικό βίντεο: 1:02)

 

 

Μια φωτογραφία του 2016 χρησιμοποιείται για να ξεσηκώσει συναισθήματα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση στην Ουκρανία…

(Tweet: “Υπάρχουν φωτογραφίες που θα μας μείνουν για πολύ καιρό – Διπλανή εικόνα: από τις 23.3.2016)

 

Ένα βίντεο του 2017 με μια έκρηξη δημοσιεύεται σαν να συνέβη μόλις τώρα στην Ουκρανία…

Μια άλλη έκρηξη από το 2015 χρησιμοποιεί το CNN για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας τρέχουσας έκρηξης στην Ουκρανία…

(εικόνα: Έκρηξη που προκάλεσε πυρκαϊά στην Ουκρανία – διπλανή εικόνα: έκρηξη στην Ουκρανία το 2015)

Ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε υποτιθέμενα πλάνα από την εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας. Αποδείχθηκε ότι χρησιμοποίησαν μια σκηνή από μια ταινία Star Wars…

 

(Tweet Dr. Eli David : “Το Ισραηλινό ειδησεογραφικό κανάλι Channel 13 αναφέρει για τον πόλεμο στην Ουκρανία προβάλλοντας τα παρακάτω πλάνα.
Ένα μικρό πρόβλημα, ωστόσο. Τα πλάνα είναι από την ταινία “Star Wars”.
Να εμπιστεύεστε, λοιπόν, τα ΜΜΕ.”)

Ένα κορίτσι που υποφέρει από βομβαρδισμό στη Συρία το 2018, παρουσιάζεται σήμερα σαν να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στην Ουκρανία.

(εικόνα: ένα μικρό κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ετά τον βομβαρδισμό στην ανατολική Ghouta, ένα προάστειο της Συριακής πρωτεύουσας της Δαμασκού, στις 3 Ιανουαρίου 2018. – Διπλανή εικόνα (με σπαραξικάρδιο μήνυμα): Πόσα ακόμη παιδιά θα χρειαστεί να κλάψουν για να παρθεί μια απόφαση; Φοβούνται τμεγάλα αγόρια να επιβάλουν απαγόρευση πτήσεων; Αν ναι, για ΚΟΙΤΑΞΤΕ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΑΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΡΙΣΕΩΝ … ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

 

Η Αλήθεια Κρύβεται

Από την άλλη, τα μέσα ενημέρωσης κρύβουν κρίσιμες πληροφορίες, που ρίχνουν ένα εντελώς διαφορετικό φως σε όλη αυτή την κατάσταση .

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα…

 

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ

 

Ο Ρωσσικός στρατός παραδίδει εκατοντάδες χιλιάδες λίβρες τροφίμων στον ουκρανικό λαό.

Αυτό μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT, το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν ένα από τα ελάχιστα πρακτορεία ειδήσεων στον κόσμο που ανέφεραν με ειλικρίνεια την πανδημία.

(βίντεο : 3:10)

Είναι ενδιαφέρον ότι το RT έχει πλέον απαγορευθεί σε όλον τον κόσμο. Σαφώς και οι αναφορές τους ενδέχεται να μην ακουστούν στην ανθρωπότητα.

 

 

ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 

Αυτό που κρύβουν τα παγκόσμια ΜΜΕαπό τον κόσμο, είναι το γεγονός πως εκπαιδεύονται παιδιά στην Ουκρανία ώστε να γίνουν τρομοκράτες, στο πρότυπο του ISIS!

Το περίφημο Τάγμα ΑΖΟV”, μια ομάδα Ναζί που δρούσε στην Ουκρανία για πολλά χρόνια, χρηματοδοτήθηκε από τις τελευταίες κυβερνήσεις του Κιέβου.

(εικόνες στρατολόγησης παιδιών από το ναζιστικό τάγμα Azov)

 

 

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Η επικίνδυνη άνοδος του ναζισμού και του φασισμού στην Ουκρανία απεικονίζεται σε αυτό το βίντεο, όπου μια μεγάλη ομάδα εφήβων διατυμπανίζει τις ακόλουθες γραμμές:

“Χαίρε (Heil) Ουκρανία, Θάνατος στους εχθρούς, Χαίρε (Heil) Ουκρανία, Κρεμάστε τους Ρώσους, Ουκρανία πάνω απ’ όλα!, Ουκρανία πάνω απ’ όλα!”. (Σ.τ.Μ. κατά το πρότυπο του Γερμανικού Εθνικού Ύμνου “Deutschland, Deutschland überAlles” ) (διάρκεια 1:56)

 

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Η επικίνδυνη άνοδος του ναζισμού και του φασισμού στην Ουκρανία απεικονίζεται σε αυτό το βίντεο, όπου μια μεγάλη ομάδα εφήβων διατυμπανίζει τις ακόλουθες γραμμές:

“Χαίρε (Heil) Ουκρανία, Θάνατος στους εχθρούς, Χαίρε (Heil) Ουκρανία, Κρεμάστε τους Ρώσους, Ουκρανία πάνω απ’ όλα!, Ουκρανία πάνω απ’ όλα!”. (Σ.τ.Μ. κατά το πρότυπο του Γερμανικού Εθνικού Ύμνου “Deutschland, Deutschland überAlles” ) (διάρκεια 1:56)https://attikanea.info/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .