Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

rusianarmy

Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας έλαβε απόρρητα έγγραφα σχετικά με την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donbass.

Απόρρητα έγγραφα της διοίκησης της Εθνοφρουράς της Ουκρανίας με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους έπεσαν στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέκτησε μυστικά έγγραφα, για την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς. Ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέκτησε μυστικά έγγραφα, για την σχεδιαζόμενη επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donbass λίγο πριν κινηθεί η Ρωσία.

«Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έλαβε απόρρητα έγγραφα από τη διοίκηση της ουκρανικής Εθνικής Φρουράς, που επιβεβαιώνουν την προετοιμασία μιας επιθετικής επιχείρησης των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς τον Μάρτιο του 2022. Είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση του προσωπικού για αυτή την επιχείρηση έως τις 28 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο Igor Konashenkov, επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9d%ce%a4%ce%9f%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%a4%ce%9f-%ce%a4%ce%9f-%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%93%ce%95%ce%99%ce%9f-%ce%91%ce%9c%ce%a5%ce%9d%ce%91%ce%a3-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%a1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.