Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ενώ τα Νοσοκομεία μας είναι σε αθλία κατάσταση με γδαρμένους τοίχους και μουχλιασμένους θαλάμους. Με φοβερά ελλείματα πρώτης ανάγκης, η κυβέρνηση της Ν.Δ έχει αναλάβει να ανακατασκευάσει το μαιευτήριο της Μαριούπολης!

Δεν αναλαμβάνει η Αμερική, δεν αναλαμβάνει η Γερμανία, αναλαμβάνει η Ψωροκώσταινα να χτίσει στην Ουκρανία Νοσοκομείο, είναι να τρελαίνεσαι!

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα θα αναλάβει να ανακατασκευάσει το μαιευτήριο της Μαριούπολης»

Την ανακατασκευή, από την ελληνική κυβέρνηση, του μαιευτηρίου της Μαριούπολης που καταστράφηκε από τους βομβαρδισμούς ανακοίνωσε και με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξαναχτίσει το μαιευτήριο στη Μαριούπολη, το κέντρο της ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία, μιας πόλης που είναι μέσα στην καρδιά μας και σύμβολο της βαρβαρότητας του πολέμου» ανέφερε στην ανάρτηση του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Μπορεί η κυβέρνηση να κλείνει τα ελληνικά νοσοκομεία, ωστόσο έχει χρήματα όπως δηλώνει να ανακατασκευάσει τα… ουκρανικά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.