Τρίτη, Μαρτίου 22

Δημήτρης . Α . Αλεξόπουλος : Είναι ο Ζελένσκι γιος του Σόρος;

Είναι γνωστό ότι ο μεγαλοεπενδυτής και μέγας ανθέλληνας George Soros σύμφωνα με τον Bill Kloss αναγνώρισε σε συνέντευξη του στο CNN ότι συνέβαλε ενεργά στην ανατροπή του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Viktor Yanukovych το 2014. “Δημιούργησα ένα ίδρυμα στην Ουκρανία προτού ανεξαρτητοποιηθεί από τη Ρωσία.

Το ίδρυμα λειτουργεί από τότε και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα τρέχοντα γεγονότα”, εξηγεί ο χρηματοδότης που ίδρυσε το International Renaissance Foundation, στην Ουκρανία, ως μέρος των Open Society Foundations, τον Απρίλιο του 1990.

Το ίδρυμα, που ιδρύθηκε στην Ουκρανία από τον παππού του παγκοσμιοποιητικού κινήματος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για να βοηθήσει υποτιθέμενα τη μετάβαση της χώρας σε μια δημοκρατική κοινωνία ελεύθερης αγοράς, στην πραγματικότητα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, σημείωσε ο Kloss.

Το ίδρυμα ξεκίνησε αμέσως πολλά έργα σε διάφορα μέρη της χώρας που δεν παρείχε πραγματικά κανένα όφελος για την κυβέρνηση ή τον λαό. Τελικά, το ίδρυμα βοήθησε στην προώθηση του Zelensky (Μάιος 2019), “ενός κωμικού/κλόουν” που πλούτισε κάνοντας μια ουκρανική κωμική τηλεοπτική σειρά πολιτικής σάτιρας.

Εξωτερικές ομοιότητες

Μεγάλη ομοιότητα στο σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου (ίδια αυτιά/ισχυρό χαρακτηριστικό βιολογικής καταγωγής από πατέρα σε υιό).Μέτωπο, μαλλιά, μύτη, λακάκι ανάμεσα στα φρύδια,στόμα,μάτια σχήμα κεφαλής.Η ομοιότητα είναι εμφανέστατη.
Σώμα:το ίδιο εξαιρετικά κοντοί αλλά με πολύ καλή κατατομή και ισχυρή κράση.

Ιδεολογία-Θρησκεία

Είναι και οι δύο Εβραίοι φιλοναζί,υπέρμαχοι κάθε κοινωνικής ιδιαιτερότητας,αντιρωσοι και κατά της Ορθοδοξίας.

Γεωγραφική καταγωγή

Η οικογένεια Σόρος κατάγεται από τη πόλη Nyirbakta, της Ουγγαρίας η οποία βρίσκεται 40 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Μίσος για Ορθοδοξία

Μίσος για Ορθοδοξία

Η οικογένεια Σόρος μετακόμισε κάποια στιγμή από την προαναφερθείσα πόλη στην μεγαλύτερη και πλουσιότερη πόλη της Nyíregyháza πρωτεύουσα της επαρχίας στα σύνορα με τη Ουκρανία.

Εκεί βρίσκεται και η επισκοπική έδρα της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΥΝΙΤΙΚΗΣ-ΠΑΠΙΚΗΣ «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ» ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ της Ουγγαρίας.

Τα συμπεράσματα δικά σας……

Copyright Δημήτρης . Α . Αλεξόπουλος 2022

Επιτρέπω την αναδημοσίευση του άρθρου.

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .