Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Ουκρανοί νεοναζί κάνουν πλιάτσικα σε σπίτια της Μαριούπολης και σκοτώνουν όποιον φέρνει αντίσταση

Επίσης Ουκρανοί νεοναζί συνέλαβαν και έστειλαν πίσω 450 πολίτες, οι οποίοι προσπαθούσαν να φύγουν από την περιοχή Σούμι της Ουκρανίας για την περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας</">Επίσης Ουκρανοί νεοναζί συνέλαβαν και έστειλαν πίσω 450 πολίτες, οι οποίοι προσπαθούσαν να φύγουν από την περιοχή Σούμι της Ουκρανίας για την περιοχή Κουρσκ της ΡωσίαςΝεοναζιστικές ομάδες στη Μαριούπολη άρχισαν να λεηλατούν τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής, σκοτώνοντας όσους τους
αντιστέκονται, δήλωσε το Σάββατο ο συνταγματάρχης Μιχαήλ Μιζίντσεφ, επικεφαλής του ρωσικού Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Άμυνας.

"Σήμερα, ένοπλες νεοναζιστικές συμμορίες προχώρησαν σε μια ακόμη επιδρομή λεηλασίας σε κατοικημένες περιοχές, ληστεύοντας τους κατοίκους της περιοχής από τα εναπομείναντα τρόφιμα, ρούχα και τιμαλφή τους", δήλωσε.

"Όσοι αντιστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, πυροβολήθηκαν επί τόπου", πρόσθεσε ο Μιζίντσεφ.

 

Ουκρανοί νεοναζί συνέλαβαν και έστειλαν πίσω 450 πολίτες, οι οποίοι προσπαθούσαν να φύγουν από την περιοχή Σούμι της Ουκρανίας για την περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας, δήλωσε το Σάββατο ο αντισυνταγματάρχης Μιχαήλ Μιζίντσεφ, επικεφαλής του Κέντρου Διαχείρισης Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας.

"Σήμερα επίσης διαπιστώσαμε αξιόπιστα ότι οι νεοναζί συνέλαβαν όλους τους πολίτες, περίπου 450 άτομα, οι οποίοι προσπαθούσαν να φύγουν από την περιοχή του Σούμι προς τα βόρεια μέσω της πόλης Σούντζα για την περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας. Τα ιδιωτικά αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και οι πολίτες απλά στάλθηκαν πίσω προς την αντίθετη κατεύθυνση", δήλωσε ο Μιζίντσεφ.

 https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7075740_oykranoi-neonazi-kanoyn-pliatsika-se-spitia-tis-marioypolis-kai

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.