Παρασκευή, Μαρτίου 4

Κρατερός Κατσούλης: Είμαστε νατοϊκότεροι του ΝΑΤΟ – Γιατί να είμαστε πρώτοι, στον δήθεν τσαμπουκά, τσάμπα μάγκες;

Η οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού

Κρατερός Κατσούλης: Είμαστε νατοϊκότεροι του ΝΑΤΟ – Γιατί να είμαστε πρώτοι, στον δήθεν τσαμπουκά, τσάμπα μάγκες;

Τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα παρακολουθεί σύσσωμη η παγκόσμια κοινότητα. «Μουδιασμένος» με τις εξελίξεις στην εμπόλεμη χώρα είναι και ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση γύρω από το θέμα του πολέμου και μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Πόλεμος στην Ουκρανία

«Συγχαρητήρια είμαστε νατοϊκοτεροι του ΝΑΤΟ, όχι μόνο ανθρωπιστική βοήθεια αλλά και όπλα. Γιατί; Γιατί η κυβέρνηση ασπάστηκε τη θεωρία ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος και να το αποδεικνύεις; Γιατί το όχι στον πόλεμο μπορεί να είναι μόνο ευχή όπως ειπώθηκε και δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί ειρηνικά ;! Γιατί δόθηκε η εντολή, δεν ρωτήθηκε και κανένας ,τελείωσαν και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις με διαφορετικές απόψεις, προπαγάνδα μόνο, από εδώ και πέρα; Γιατί τώρα αυτή η πρωτοφανής αποφασιστικότητα και ρητορική περί σαφούς θέσης;! Γιατί όχι τόσα χρόνια;! Γιατί όλοι κάνουν ότι ξαφνιαστήκανε με αυτές τις εξελίξεις; Γιατί πιστεύουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα; Γιατί οι πρόσφυγες της Ευρώπης αντιμετωπίζονται διαφορετικά από όλους τους υπόλοιπους; Γιατί όχι όλοι με αγάπη και ανθρωπιά ; Γιατί αντί να γιορτάζουμε την άνοιξη να αγωνιούμε για την μοίρα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που σε πολύ λίγο θα γίνουν εκατομμύρια;» έγραψε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Πόλεμος στην Ουκρανία

Στην συνέχεια της ανάρτησής του ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Γιατί ο, τι ρωσικής προέλευσης και παρουσίας σε οποιαδήποτε μορφή ακόμα και αυτής της τέχνης καταργείται και μάλλον οποίος έχει αντίθετη γνώμη σε πολύ λίγο θα διώκεται κιόλας αφού ήδη χαρακτηρίζεται;! Γιατί η κυβέρνηση δεν ζητάει και να πετύχει τις ίδιες κυρώσεις να επιβληθούν και στην Τουρκία για μισό αιώνα κατοχής στη Κύπρο , με αποφάσεις και καταδίκες του Συμβουλίου ασφαλείας που η Τουρκία κοροϊδεύει τόσα χρόνια όλο το ΝΑΤΟ;! Τουλάχιστον να σωζόταν επιτέλους η Κύπρος! Γιατί;! Γιατί να ξανά γονατίσει ο Έλληνας Πολιτης από τα επακόλουθα και τις συνέπειες αυτής της απόφασης εμπλοκής σε πόλεμο χωρίς καν να ρωτηθεί; Γιατί να είμαστε πρώτοι, στον δήθεν τσαμπουκά ,τσάμπα μάγκες ; Γενικώς … γιατί ;! Ο,τι ευχηθείτε , διπλό και πολλαπλό να επιστρέφει σε εσάς, γενναιόδωρα».


Εικόνα προφίλ του χρήστη krateroskatsoulis

Συγχαρητήρια είμαστε νατοϊκοτεροι του ΝΑΤΟ , όχι μόνο ανθρωπιστική βοήθεια αλλά και όπλα.
Γιατί;
Γιατί η κυβέρνηση ασπάστηκε τη θεωρία ότι για να έχεις ειρηνη πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος και να το αποδεικνύεις; Γιατί το όχι στον πόλεμο μπορεί να είναι μόνο ευχή όπως ειπώθηκε και δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί ειρηνικά ;! Γιατί δόθηκε η έντολη, δεν ρωτήθηκε και κανένας ,τελείωσαν και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις με διαφορετικές απόψεις, προπαγάνδα μόνο ,απο εδώ και πέρα; Γιατί τώρα αυτή η πρωτοφανής αποφασιστικότητα και ρητορική περί σαφούς θέσης ;! Γιατί όχι τόσα χρόνια;! Γιατί όλοι κάνουν ότι ξαφνιαστήκανε με αυτές τις εξελίξεις; Γιατί πιστεύουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα; Γιατί οι πρόσφυγες της Ευρώπης αντιμετωπίζονται διαφορετικά απο όλους τους υπόλοιπους ; Γιατί όχι όλοι με αγάπη και ανθρωπιά ; Γιατί αντί να γιορτάζουμε την άνοιξη να αγωνιούμε για την μοίρα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που σε πολύ λίγο θα γίνουν εκατομμύρια;
Γιατί ο,τι ρωσικής προέλευσης και παρουσίας σε οποιαδήποτε μορφή ακόμα και αυτής της τέχνης καταργείται και μάλλον οποίος έχει αντίθετη γνώμη σε πολύ λίγο θα διώκεται κιόλας αφού ήδη χαρακτηρίζεται;! Γιατί η κυβέρνηση δεν ζητάει και να πετύχει τις ίδιες κυρώσεις να επιβληθούν και στην Τουρκία για μισό αιώνα κατοχής στη Κύπρο , με αποφάσεις και καταδίκες του Συμβουλίου ασφαλειας που η Τουρκία κοροϊδεύει τόσα χρόνια όλο το ΝΑΤΟ;! Τουλάχιστον να σωζόταν επιτέλους η Κυπρος!
Γιατί;!
Γιατί να ξανά γονατίσει ο Έλληνας Πολιτης απο τα επακόλουθα και τις συνέπειες αυτής της απόφασης εμπλοκής σε πόλεμο χωρις καν να ρωτηθεί;
Γιατί να είμαστε πρώτοι ,στον δήθεν τσαμπουκά ,τσάμπα μάγκες ; Γενικώς …
γιατί ;!
Ο,τι ευχηθείτε , διπλό και πολλαπλό να επιστρέφει σε εσάς, γενναιόδωρα🙏
#stopwar #stopthewar #why #peace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .