Κυριακή, Μαρτίου 27

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει τους λόγους που δεν απέκτησε ποτέ παιδί

dimitramatsoula

Σε μια αποκαλυπτική της συνέντευξη η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τους λόγους που δεν έκανε ποτέ παιδιά, τα απωθημένα της, καθώς και τα παιδικά της χρόνια

Η ταλαντούχα και σέξι ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Κυψέλη της ΕΡΤ 2 κι ανέφερε αρχικά, πως δε θέλησε να γίνει μητέρα, αφού δε βρήκε ποτέ τον άντρα της ζωής της

Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι αγαπημένη των αντρών αλλά και των... γυναικών!

Όσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το πώς την επηρέασε κατά τα παιδικά της χρόνια, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν την καθόρισε το ότι ήταν όμορφη.


«Δε με καθόρισε ποτέ το αν ήμουν όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο, με καθόρισε η διάθεσή μου να είμαι μία άριστη μαθήτρια. Δεν το είχαμε ποτέ στην παρέα μας αυτό, όλοι ωραίοι ήμασταν», είπε χαρακτηριστικά. 

Μαρία Ματσούκα Δήμητρα Ματσούκα

Η Μαρία και η Δήμητρα Ματσούκα σε δημόσια εμφάνισή τους το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως είπε όμως, στη συνέχεια, η εμφάνισή της ήταν κάτι που τη βοήθησε ιδιαίτερα στην καριέρα της στην τηλεόραση. «Στην τηλεόραση κατάλαβα ότι σε καθορίζει η εμφάνιση. Αν είσαι πιο συμπαθητική, παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο», δήλωσε και πρόσθεσε για τον εαυτό της πως «είναι αρκετά αγαθή, σε σημείο που ίσως φαίνεται αφελής». Ωστόσο, είναι πολύ παρατηρητική όπως λέει, και δεν της ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια.


«Είχα πει πως αν ήθελα ένα παιδί, θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχα κάνει μαζί του. Το είπα έτσι, πιο πολύ, γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση. Το να μην έχω κάνει παιδί, εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, σημαίνει πως δεν ήθελα. Γιατί, αν το ήθελα, δε θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για εμένα δε θα υπήρχε; Δεν μπορεί. Όλες οι γυναίκες που ήθελαν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρήκαν. Μπορεί βέβαια, να ήμουν και τυχερή και να μη βρέθηκα ποτέ στη συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη», δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε για τους λόγους που δεν έκανε ποτέ παιδιά, τα απωθημένα της, καθώς και τα παιδικά της χρόνια.

Η σέξι ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» και ανέφερε αρχικά, πως δεν θέλησε να γίνει μητέρα, αφού δεν βρήκε ποτέ τον άνδρα της ζωής της.

Όσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το πώς την επηρέασε κατά τα παιδικά της χρόνια, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν την καθόρισε το ότι ήταν όμορφη.

«Δεν με καθόρισε ποτέ το αν ήμουν όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο, με καθόρισε η διάθεσή μου να είμαι μία άριστη μαθήτρια. Δεν το είχαμε ποτέ στην παρέα μας αυτό, όλοι ωραίοι ήμασταν», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir7sgpu3wrl)

Όπως είπε όμως, στη συνέχεια, η εμφάνισή της ήταν κάτι που τη βοήθησε ιδιαίτερα στην καριέρα της στην τηλεόραση.

«Στην τηλεόραση κατάλαβα ότι σε καθορίζει η εμφάνιση. Αν είσαι πιο συμπαθητική, παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο», δήλωσε και πρόσθεσε για τον εαυτό της πως «είναι αρκετά αγαθή, σε σημείο που ίσως φαίνεται αφελής». Ωστόσο, είναι πολύ παρατηρητική όπως λέει, και δεν της ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια.

«Είχα πει πως αν ήθελα ένα παιδί, θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχακάνει μαζί του. Το είπα έτσι, πιο πολύ, γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση. Το να μην έχω κάνει παιδί, εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, σημαίνει πως δεν ήθελα. Γιατί, αν το ήθελα, δεν θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για εμένα δεν θα υπήρχε; Δεν μπορεί. Όλες οι γυναίκες που ήθελαν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρήκαν. Μπορεί βέβαια, να ήμουν και τυχερή και να μην βρέθηκα ποτέ στην συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη», δήλωσε η ηθοποιός.


Protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .