Τετάρτη, Μαρτίου 9

Ο Λιάτσος καρφώνει τον Ευαγγελάτο: «Σου έστειλα βίντεο από Μαριούπολη και δεν τα έπαιξες!»

Τι ζόρι τραβά ο Ευαγγελάτος και δεν δείχνει τα βίντεο που στέλνει ο ανταποκριτής του ΜΕΓΑ;;

«Αυτά που έδειξες, τα μισά είναι fake» είπε στον παρουσιαστή ο ανταποκριτής στη Μόσχα

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου όταν ο ανταποκριτής στη Μόσχα Δημήτρης Λιάτσος κατήγγειλε fake news από την Ουκρανία και κατηγόρησε τον παρουσιαστή ότι δεν παίζει βίντεο που του στέλνει από την Μαριούπολη.

«Νίκο δεν μπορώ κάθε μέρα να διαψεύδω πράγματα που έγιναν χθες. Για παράδειγμα χθες δείξαμε ένα αεροπλάνο που το έριχναν οι Ουκρανοί. Το δείχναμε και το ξαναδείχναμε. Αποδείχθηκε ότι ήταν από το 2015. Χθες δίναμε ότι χτυπήθηκε ένας φούρνος, fake. Αυτά που έδειξες, τα μισά είναι fake. Αυτά με τον Εγγλέζο που είναι επιστήμονες του fake, δεν είναι πράγματα αυτά» δήλωσε ο Δημήτρης Λιάτσος με τον Ευαγγελάτο να απαντάει «Δεν ξέρω για το αεροπλάνο…».

«Πως δεν ξέρεις; Αφού το έδειχνες προχθές» του απάντησε ο ανταποκριτής από τη Μόσχα.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει στείλει βίντεο στην εκπομπή με κατοίκους που απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη και μιλούν για όσα έζησαν στην πόλη, ωστόσο ουδέποτε παρουσιάστηκε από το Mega στους τηλεθεατές.

«Δεν το δείχνουμε όμως» σχολίασε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο οποίος εκνευρίστηκε.

https://www.newsbreak.gr/media/306689/liatsos-karfonei-ton-eyaggelato-vinteo-marioypoli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .