Τετάρτη, Μαρτίου 16

Πούτιν για Ουκρανία: Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης

Πούτιν για Ουκρανία: Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης

«Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης» δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Δύση ωθεί την Ουκρανία να συνεχιστεί η αιματοχυσία, παρέχοντας στο Κίεβο όπλα.

Η Ουκρανία με τη στήριξη των δυτικών δυνάμεων οργάνωσε την επίθεση κατά της Ρωσίας, τόνισε.

«Θέλω να το πω αυτό για πρώτη φορά: στην αρχή της επιχείρησή μας στο Ντονμπάς, οι Αρχές του Κιέβου, μέσω διαφόρων διαύλων, προκειμένου να αποφευχθεί η παράλογη αιματοχυσία, κλήθηκαν να μην εμπλακούν σε εχθροπραξίες, αλλά απλώς να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το Ντονμπάς. Δεν ήθελαν. Λοιπόν, αυτή ήταν η απόφασή τους», υποστήριξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο Πούτιν είπε: «Η επιχείρηση προχωράει καλά. Σε αυστηρή συμφωνία με τα προεγκεκριμένα σχέδια». «Η παρουσία των στρατευμάτων μας κοντά στο Κίεβο δεν σημαίνει πως θέλουμε να καταλάβουμε την Ουκρανία» συνέχισε. 

Σχολιάζοντας τις κυρώσεις, ο Πούτιν τόνισε πως «η Δύση ενεργεί βάσει ενός μακρόχρονου σχεδιασμού, καθώς δεν θέλει μια ισχυρή και κυρίαρχη Ρωσία. Είναι προκαθορισμένες οι κινήσεις τους και θέλουν να "παγώσουν" τα αποθεματικά μας».

.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .