Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Πούτιν για Ουκρανία: Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης

Πούτιν για Ουκρανία: Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης

«Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης» δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Δύση ωθεί την Ουκρανία να συνεχιστεί η αιματοχυσία, παρέχοντας στο Κίεβο όπλα.

Η Ουκρανία με τη στήριξη των δυτικών δυνάμεων οργάνωσε την επίθεση κατά της Ρωσίας, τόνισε.

«Θέλω να το πω αυτό για πρώτη φορά: στην αρχή της επιχείρησή μας στο Ντονμπάς, οι Αρχές του Κιέβου, μέσω διαφόρων διαύλων, προκειμένου να αποφευχθεί η παράλογη αιματοχυσία, κλήθηκαν να μην εμπλακούν σε εχθροπραξίες, αλλά απλώς να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το Ντονμπάς. Δεν ήθελαν. Λοιπόν, αυτή ήταν η απόφασή τους», υποστήριξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο Πούτιν είπε: «Η επιχείρηση προχωράει καλά. Σε αυστηρή συμφωνία με τα προεγκεκριμένα σχέδια». «Η παρουσία των στρατευμάτων μας κοντά στο Κίεβο δεν σημαίνει πως θέλουμε να καταλάβουμε την Ουκρανία» συνέχισε. 

Σχολιάζοντας τις κυρώσεις, ο Πούτιν τόνισε πως «η Δύση ενεργεί βάσει ενός μακρόχρονου σχεδιασμού, καθώς δεν θέλει μια ισχυρή και κυρίαρχη Ρωσία. Είναι προκαθορισμένες οι κινήσεις τους και θέλουν να "παγώσουν" τα αποθεματικά μας».

.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.