Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη

ΣΧΟΛΙΟ: Δε του τα κόβουν να ησυχάσουμε; Κάντε νόμο για «χημικό ευνουχισμό», να τελειώνουμε με όλους τους παιδεραστές!

Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη

Συνεχίζεται  η δίκη της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον έναν εκ των μηνυτών, τον Αλί, να ολοκληρώνει την κατάθεσή του και στη συνέχεια να προχωρήσει η διαδικασία με τις καταθέσεις των φίλων του.

Στη δικαστική αίθουσα επικράτησε ένταση και υπήρξε διακοπή, καθώς η πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη επέμενε σε ερωτήσεις για το πού μένει ο Αλί και τον λόγο για τον οποίο

δεν παίρνει απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ Άννα Ζηρδέλη, θα κατατεθεί νέα μήνυση από τον δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, που εκπροσωπεί τους δύο από τους άνδρες που έχουν μηνύσει για βιασμό τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς έχει βρεθεί πορνογραφικό υλικό στο κινητό του κατηγορούμενου.

Σε νέα σύνδεση με την Άννα Ζηρδέλη και το Μικτό Ορκωτό, η δημοσιογράφος μετέφερε ότι στο πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη, υπάρχει φωτογραφικό υλικό με ανηλίκους, όπως και μηνύματα με ανηλίκους έντονου ερωτικού περιεχομένου και μάλιστα σε κάποιες από τις φωτογραφίες φαίνεται και ο σκηνοθέτης.

govastileto.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.