Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Και μετά μου λένε γιατί η Ουκρανία χάνει τον πόλεμο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι "όμορφες παρουσίες" πάντα βοηθούν στην προπαγάνδα της εκάστοτε πλευράς.. Ωστόσο δεν αρκούν αυτές ώστε η προπαγάνδα να είναι πετυχημένη.. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, όπως για παράδειγμα στον πόλεμο για προστασία φοράμε κράνος και όχι την ιατρική μάσκα μιας χρήσης. Λέω εγώ τώρα..

Ντάξ θα μου πει κανείς ότι πολλά ζητάω. Και μετά μου λένε γιατί η Ουκρανία χάνει τον πόλεμο. Πρόσεξε καμάρι μου με αυτό που κρατάς μην καταλάθος καθαρίσεις την διπλανή σου. Προσέξτε τι πιθανόν θα γίνε. Πατά την σκανδάλη και στην πρώτη επαναφορά του κλείστρου της σπάει αν δεν της κόψει το δάκτυλο. 

Μαζεύει το χέρι και στρέφει το όπλο σε οποιαδήποτε κατεύθυνση αλλά συνεχίζει ενστικτωδώς και πατά την σκανδάλη μέχρι να αδειάσουν και οι 28 σφαίρες της γεμιστήρας δημιουργώντας μια βεντάλια σε οποιαδήποτε πιθανή κατεύθυνση και ύψος. Επειδή όμως είναι βαρύ το όπλο και δεν μπορεί με δύναμη καρπού να το κρατήσει ίσιο η κάνη θα πείσει προς τα κάτω προσθέτοντας μεγαλύτερο βάρος στην πίεση της σκανδάλης. Μέχρι και τα πόδια της μπορεί να βαρέσει και αυτά μέσα σε 3 δεύτερα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έδειξε την ανάγκη υποχρεωτικής θητείας και των γυναικών στο στρατό όπως ακριβώς και οι άνδρες.Κανονική εκπαίδευση σε τακτικές και χρήση όπλων, στρατόπεδα, παραμεθόριο, ασκήσεις. Όλο το πακέτο. Όπως και στο Ισραήλ.
 
Δεν πιστεύω να υπάρχει αντίρρηση. Καλό το πιστολάκι μαλλιών σε καιρό ειρήνης, αλλά αν μας την πέσουν οι Τούρκοι κάποια στιγμή δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.