Κυριακή, Μαρτίου 20

Οι Δυτικοί είχαν μετατρέψει την Ουκρανία σε «βιομηχανία παρένθετης μητρότητας»

Έως και 3.000 παιδιά γεννιούνταν κάθε χρόνο και τα «παραλάμβαναν» οι γονείς τους
Οι Δυτικοί είχαν μετατρέψει την Ουκρανία σε «βιομηχανία παρένθετης μητρότητας»

Η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε κέντρο των παρένθετων μητέρων όπου δυτικοί πληρώνουν για να γεννήσουν τα παιδιά τους φτωχές Ουκρανές, αγγίζοντας τον χρόνο μέχρι και τις 3.000 γεννήσεις τέτοιου είδους!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στην Ουκρανία βρίσκεται η μεγαλύτερη “βιομηχανία παρένθετης μητρότητας”. Η φτώχεια που έπληττε την Ουκρανία ειδικά μετά το 2014 οδηγεί πολλές γυναίκες στην

παρένθετη μητρότητα για να βγάλουν τα προς το ζην καθώς οι παρένθετες μητέρες συνήθως κερδίζουν 15.000 δολάρια ανά παιδί.

Η παρένθετη μητρότητα στην Ουκρανία είναι νόμιμη και κοστίζει συνολικά από 40.000 έως 60.000 δολάρια, ενώ αντίστοιχα στις Ηνωμένες Πολιτείες για παράδειγμα κοστίζει από 80.000 έως 120.000 δολάρια.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχουμε περίπου 2.500 έως 3.000 γεννήσεις κάθε χρόνο στην Ουκρανία από παρένθετες μητέρες για βιολογικούς γονείς από όλο τον κόσμο με τους Δυτικούς να κυριαρχούν.

Με βάση την Ουκρανική νομοθεσία, μόλις γεννηθεί το παιδί οι βιολογικοί γονείς είναι υποχρεωμένοι να παραστούν για να το παραλάβουν και να επικυρώσουν τη διαδικασία.

Όλα αυτά τώρα έχουν “παγώσει”. Ο πόλεμος στην Ουκρανία σταμάτησε τη διαδικασία αλλά το σημαντικότερο απομόνωσε τις παρένθετες μητέρες που είναι κυοφορούσες αλλά και τα μωρά που έχουν γεννηθεί σε κάποιο καταφύγιο μετά τους βομβαρδισμούς.

pronews.gr στο Instagram γ

Γονείς που ανέμεναν να παραστούν να πάρουν τα μωρά τους από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, είναι αδύνατον να φτάσουν στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου. Οι εταιρείες οι οποίες διεκπεραιώνουν και διαχειρίζονται την παρένθετη μητρότητα, όπως η BioTexCom, επιβεβαιώνουν ότι όλα θα γίνουν σωστά και συνιστούν στους γονείς να περιμένουν έναν ασφαλέστερο χρόνο για να παραλάβουν τα μωρά τους, καθώς οι αεροπορικές επιδρομές και οι ελλείψεις τροφίμων καθιστούν πολύ επικίνδυνο -ακόμη και αν καταφέρουν να φτάσουν στην Ουκρανία- να μετακινούνται με ένα νεογέννητο σε μια κατεστραμμένη χώρα.

https://www.pronews.gr/gynaika/paidi/oi-dytikoi-eixan-metatrepsei-tin-oukrania-se-viomixania-parenthetis-mitrotitas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .