Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Δούκα, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Δροσάκη, Μπουρδούμης και Παπούλια στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δούκα, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Δροσάκη, Μπουρδούμης και Παπούλια στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ξεκινά σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιπππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως από τον Ιούλιο, κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες.

Λίγα λεπτά πριν τις 9, Ελληνίδες ηθοποιοί έφτασαν στο δικαστήριο προκειμένου να στηρίξουν τα θύματα. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ζέτα Δούκα, η Λένα Δροσάκη μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη που της κρατούσε το χέρι και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους όλοι μαζί μπήκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου χωρίς να κάνουν κανένα σχόλιο.

Αν και οι πληροφορίες θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να μη δηλώνει «παρών» στο άνοιγμα της αυλαίας της διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, εν τούτοις η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά, με τον συνήγορό του Μιχάλη Δημητρακόπουλο να ζητάει μια μικρή διακοπή, διευκρινίζοντας πάντως ότι ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, το οποίο, όπως υποστηρίζει, έχει επιδεινωθεί, αλλά ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης θα «καταβάλει προσπάθεια να είναι στο δικαστήριο ακόμη και με καροτσάκι».

Μιλώντας σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, ο κ. Δημητρακόπουλος έχει μάλιστα αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει πάνω από 25 κιλά, αλλά δεν μπορεί, ακόμη και βαριά άρρωστος να είναι, να μην πάει στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει η λύση με το καροτσάκι. Θα είναι όμως στο δικαστήριο… Έχει δυσκολία στο να περπατήσει. Δεν είναι στο νοσοκομείο, είναι στη φυλακή…».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος επιμένει στην αθωότητά του, είχε κριθεί προφυλακιστέος, τον Ιούλιο του 2021, ενώ συνεχίζεται να παραμένει κρατούμενος για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση μιας γυναίκας το 2008 και τις απόπειρες βιασμού εις βάρος άλλων δύο γυναικών, το 2010 και το 2014.

https://www.govastileto.gr/lifestyle/douka-papaxaralampous-anastasopoulou-drosaki-mpourdoumis-ke-papoulia-sti-diki-gia-ton-petro-filippidi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.