Τρίτη, Μαρτίου 15

Στο ίδιο κελί στον Κορυδαλλό Πέτρος Φιλιππίδης - Δημήτρης Λιγνάδης - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στο ίδιο κελί στον Κορυδαλλό Πέτρος Φιλιππίδης - Δημήτρης Λιγνάδης - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς η δίκη του είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό τη Δευτέρα από τον Τάσο Τεργιάκη, βρίσκεται στο ίδιο κελί της ανακαινισμένης ΣΤ’ Πτέρυγας, της λεγόμενης «VIP πτέρυγας» μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και δύο ακόμη επίορκους αστυνομικούς.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε και ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Από ό,τι μου μετέφερε η σύζυγός του, Ελπίδα, τον συνάντησε και πραγματικά αισθάνεται πολύ στενοχωρημένη από την εικόνα του συζύγου της, διότι έχει χάσει περίπου 25 κιλά.

Αν τον δείτε, δύσκολα θα τον θυμηθείτε. Η κατάσταση της υγείας του είναι δύσκολη και εύχομαι να αντέξει τη δοκιμασία. Δίπλα του είναι ο γιος του, όπως πρέπει τα παιδιά να βρίσκονται δίπλα στον πατέρα, όταν εκείνος είναι πεσμένος κάτω, όταν ο πατέρας βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση».

 

Δίπλα του είναι ο γιος του, όπως πρέπει τα παιδιά να βρίσκονται δίπλα στον πατέρα, όταν εκείνος είναι πεσμένος κάτω, όταν ο πατέρας βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση».

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .