Κυριακή, Μαρτίου 6

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ

Προβοκατόρικη επίθεση από Ουκρανούς νεοναζί δέχθηκε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μαριούπολη το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόξενος είναι ασφαλής, καθώς επικοινώνησε με τις ελληνικές αρχές μέσω δορυφορικού τηλεφώνου.

Το χτύπημα έγινε μάλιστα την ώρα που στην πόλη είχε κηρυχθεί κατάπαυση πυρός προκειμένου να ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι και να φύγουν οι άμαχοι της περιοχής.


Νωρίτερα, το δημοτικό συμβούλιο της Μαριούπολης στην Ουκρανία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε σήμερα στις 12:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) νέα επιχείρηση για την απομάκρυνση των αμάχων από την πόλη.

Για τον σκοπό αυτό θα υπάρξει προσωρινή κατάπαυση του πυρός από τις 10:00 ως τις 21:00, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Ουκρανοί νεοναζί προσπαθούν να «τινάξουν» εκ νέου την εκεχειρία στην αέρα, καθώς όπως μετέδωσε και ο ανταποκριτής του OPEN στη Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός, οι Ουκρανοί που ελέγχουν ως επί το πλείστον τον κυρίως αστικό ιστό της Μαριούπολης δεν αφήνουν τους πολίτες να εγκαταλείψουν την πόλη!
Αυτό ισχύει για όλες τις ηλικίες, ακόμα και μικρά παιδιά.

Μάλιστα σε μία σοκαριστική πληροφορία, η οποία μεταδίδεται και από ρωσικά δίκτυα, Ουκρανοί παραστρατιωτικοί, πολλοί εκ των οποίων μέλη του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ, τοποθετούν πυροβόλα όπλα και εκρηκτικά έξω από νοσοκομεία, εκπαιδευτήρια και κατοικίες!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%a1%ce%9f%ce%9c%ce%9f%ce%a3-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%9f%ce%a5%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%a0%ce%9b%ce%97%ce%a1%ce%9f%ce%a6%ce%9f%ce%a1%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%9d/

1 σχόλιο:

  1. Ακους Δενδια και Μητσοτακη???πως προστατευεις τους Ελληνες της Μαριουπολης? με οπλα στα χερια των ναζι του Κιεβου.
    Α να χαθειτε πιονακια του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .