Πέμπτη, Μαρτίου 3

Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσιτς κατά Δύσης: «Κάποιοι θέλουν να μας βάλουν όλους όσους σκεφτόμαστε διαφορετικά σε στρατόπεδο»

«Βόμβες» για την προπαγάνδα της Δύσης και το τρόπο με τον οποίο «φιμώνει» όλες τις «φωνές» που διαφωνούν με το επίσημο αφήγημα, σε μια σειρά από θέματα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο πρόεδρος της Σερβίας αναφερόμενος στη «φίμωση» των Sputnik και RT στην Ευρώπη από την Κομισιόν έκανε λόγο για «απαγόρευση κάθε μέσου που μιλά διαφορετικά» και τόνισε ότι «κάποιοι από αυτούς θέλουν να μας βάλουν όλους όσους σκεφτόμαστε διαφορετικά σε στρατόπεδο, θα απαγόρευαν κάθε μέσο που μιλά διαφορετικά. Όταν λένε ότι χρειάζεται ελευθερία του Τύπου θεωρούν ότι αυτή η ελευθερία είναι μόνο για εκείνους ώστε να υπάρχουν μόνο αυτοί».

«Ο κόσμος τα βλέπει όλα αυτά, έχουν μία ευκαιρία στις 3 Απριλίου (σ.σ. εκλογές στην Σερβία), ας δούμε τι θα επικρατήσει, η ομοφωνία τους ή η έντιμη δημοκρατική Σερβία», πρόσθεσε ο Α.Βούτσιτς.

Επί της ουσίας ο Σέρβος πρόεδρος δείχνει πως έχει πάρει την απόφασή του να μην στραφεί κατά της Ρωσίας και κατηγορεί πλέον τη Δύση ως καθεστώς ανελευθερίας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Σέρβος πρόεδρος κατηγορεί τη Δύση ότι την ελευθερία του λόγου την αποδέχεται μόνο εάν αυτά που λέγονται συμφωνούν με αυτά που η ίδια υποστηρίζει.

Δηλαδή, καταγγέλλει την Δύση ότι έχει έλλειμμα δημοκρατίας, κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που περηφανεύεται, καθώς όπως όλοι ξέρουμε διεκδικεί το πρωτάθλημα «δημοκρατικότητας» από τον Β' ΠΠ και μετά.

Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες τα δυτικά ΜΜΕ «σκορπούν» διαρκώς fake news για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, όπως και άλλωστε ανέδειξε το ρεπορτάζ του βρετανικού (!) BBC.

Να θυμίσουμε ότι λίγο νωρίτερα το YouTube «μπλόκαρε» τα κανάλια που συνδέονται με τα δίκτυα RT και Sputnik στην Ευρώπη με «άμεση ισχύ».

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις της επικεφαλής της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που μίλησε για μέσα που αναπαράγουν τη ρωσική προπαγάνδα για την εισβολή στην Ουκρανία, γι αυτό και πρέπει να μπλοκαριστούν.

Πλέον όσοι προσπαθούν να μπουν σε κανάλι του RT ή του Sputnik (οποιασδήποτε χώρας) βλέπουν αυτό:
https://www.ksipnistere.com/2022/03/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .