Τρίτη, Μαρτίου 15

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ και ο Σόρος! «Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ ΠΡΕΠΕΙ να απομακρυνθούν οπωσδήποτε από την εξουσία...»

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ....

Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα «καταστρέψει τον πολιτισμό μας» εκτός εάν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ «απομακρυνθούν από την εξουσία» προειδοποιεί ο δισεκατομμυριούχος μεγαλοφιλάνθρωπος Τζορτζ Σόρος... 

«Αφού έλαβε το πράσινο φως από τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε τον πόλεμό του στην Ουκρανία σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την πρώην ΕΣΣΔ», έγραψε ο Σόρος σε ένα άρθρο που δημοσίευσε το Project Syndicate την Παρασκευή.

«Αλλά και οι δύο ηγέτες φαίνεται να έχουν εκτίμηση λάθος την κατάσταση, αυξάνοντας την προοπτική μιας παγκόσμιας καταστροφής – εκτός και αν απομακρυνθούν από την εξουσία», έγραψε.

Ο Πούτιν έχει «τρελαθεί κυριολεκτικά», προειδοποίησε ο πρόεδρος του Soros Fund Management και του Open Society Foundations.

«Αποφάσισε να τιμωρήσει την Ουκρανία επειδή στάθηκε απέναντί ​​του και φαίνεται να ενεργεί χωρίς κανέναν περιορισμό. Ρίχνει ολόκληρο τον ρωσικό στρατό στη μάχη και αγνοεί όλους τους κανόνες του πολέμου, ιδίως βομβαρδίζοντας αδιάκριτα τον άμαχο πληθυσμό».

Το Πεντάγωνο έχει αναπτύξει τουλάχιστον 12.000 στρατιώτες σε κράτη μέλη του ΝΑΤΟ για να βοηθήσουν στη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας, παρά το γεγονός ότι οι Αμερικανοί αντιτίθενται στη συντριπτική τους πλειοψηφία στην εμπλοκή των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Associated Press-NORC , μόλις το 26 τοις εκατό των Αμερικανών θέλουν οι ΗΠΑ να έχουν «μείζονα ρόλο» στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας, ενώ το 72 τοις εκατό είπε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να έχουν «μικρό ρόλο» ή «κανένα ρόλο» στην όλα.

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους πρέπει να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάμειξη στη σύγκρουση, υποστηρίζει ο Σόρος.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση στέλνουν αμφότερες αμυντικά όπλα στην Ουκρανία και γίνονται προσπάθειες να αγοράσουν μαχητικά MIG ρωσικής κατασκευής που οι Ουκρανοί πιλότοι ξέρουν να πετούν. Αυτά θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά», έγραψε. «Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι ο Πούτιν και ο Σι θα απομακρυνθούν από την εξουσία προτού καταστρέψουν τον πολιτισμό μας».

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, ο Σόρος προέτρεψε τις ΗΠΑ «να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους» για να στηρίξουν την Ουκρανία με μια σειρά από tweets.

«Είναι σημαντικό τόσο η διατλαντική συμμαχία (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο) όσο και άλλα έθνη να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να στηρίξουν την Ουκρανία στην εποχή της υπαρξιακής της απειλής», έγραψε.http://www.press-gr.com/2022/03/blog-post_540.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .