Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέσα στη φυλακή

Πέτρος Φιλιππίδης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέσα στη φυλακή

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη του ηθοποιού, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο εντολέας του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη του ηθοποιού που αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο εντολέας του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση. Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι. Είναι βιολογικό πρόβλημα υγείας» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο».

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.