Τρίτη, Μαρτίου 1

Ο Λαβρώφ ξεφτιλίζει όλη την Ευρώπη!!!Να γιατί εισβάλλαμε στην Ουκρανία – Τους έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα

lavrov-sergei-3-780x405

Με μία δήλωση – φωτιά με λόγια απλά και σταράτα ο Σεργκέϊ Λαβρώφ έβαλε στη θέση τους όσους μιλούν για τον “κακό Πούτιν” και την “επιθετική Ρωσία.

Διαβάστε τι δήλωσε για αυτόν τον πόλεμό μόλις προχθές Παρασκευή 25/2 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Το ΝΑΤΟ θέλει να διεκδικήσει την παγκόσμια δύναμη και να επιβάλλει τούς κανόνες του.Εμείς δεν το αποδεχόμαστε. Η Ρωσία είναι πάντα έτοιμη για διάλογο με το ΝΑΤΟ,ωστόσο δεν μπορεί να βλέπει άπρακτη την παγκόσμια επέκταση ισχύος τού ΝΑΤΟ.

Ο ΥΠΕΞ τής Ρωσίας κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι θέλει να καταλάβει την παγκόσμιο εξουσία.Δυστυχώς δεν σέβονται μερικοί των δυτικών φίλων μας το διεθνές δίκαιο και προσπαθούν να το σπάσουν για να προωθήσουν ότι ονομάζουν “βασισμένη σε κανόνες παγκόσμια τάξη”. Ο πρόεδρός μας το σχολίασε εκτενώς.Ανησυχούμε πολύ για τις δραστηριότητες τού ΝΑΤΟ και για την ανακοίνωση ότι δεν περιορίζεται μόνο στα εδάφη των μελών του  αλλά θέλει να είναι παγκόσμια συμμαχία πού παίρνει την ευθύνη για την παγκόσμια ασφάλεια.Και ο τρόπος πού προωθούν τις λεγόμενες ινδο-ειρηνικές στρατηγικές είναι σίγουρα μία ένδειξη ότι έχουν όρεξη για όλο τον κόσμο.Είχαμε εντατικές ομιλίες με Αμερικανούς συναδέλφους και με το ΝΑΤΟ και με άλλα μέλη τού ΝΑΤΟ.Ελπίζουμε να υπάρχει μία ευκαιρία για την επιστροφή στο διεθνές δίκαιο και στις διεθνείς υποχρεώσεις.Εμείς λάβαμε τα μέτρα μας για την ασφάλεια του ρωσικού λαού. Είμαστε έτοιμοι για διάλογο ο οποίος θα μάς οδηγήσει στο δίκαιο και στις αρχές τού καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. H Ρωσία ξεκίνησε την Πέμπτη μία στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία για να την αποστρατιωτικοποιήσουμε και να την αποναζιστικοποιήσουμε.

Οι επιθέσεις γίνονται μόνο σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.Η επιχείρηση έγινε διότι το ΝΑΤΟ απέρριψε όλες τις αιτήσεις ασφαλείας τής Ρωσίας.Ο πρόεδρος τής Ρωσίας δήλωσε ότι ο κίνδυνος για την ασφάλεια τής Ρωσίας ήταν πρόσφατα τόσο μεγάλος ώστε ή επιχείρηση στην Ουκρανία να θεωρείται το λιγότερο δυνατό κακό.Ο πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι μέχρι πρόσφατα γινόταν προετοιμασίες για πόλεμο κατά τής Ρωσίας.

Τον Δεκέμβριο ζήτησε ή Μόσχα δημοσίως να μην επεκταθεί το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και σε άλλα πρώην σοβιετικά κράτη.Εκτός αυτού ζήτησε ή Ρωσία έγγραφες εγγυήσεις ότι δεν θα τοποθετηθούν στην Ουκρανία πύραυλοι μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς πού θα έθεταν την Ρωσία σε κίνδυνο.Η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της απέρριψαν αποφασιστικά τις απαιτούμενες εγγυήσεις.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%9b%ce%b1%ce%b2%cf%81%cf%8e%cf%86-%ce%be%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%95%cf%85%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b7%ce%9d%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .