Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ: “ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ” – ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

ΜΜΜΜΜ

Σε μία άκρως ανησυχητική ανακοίνωση προέβη αργά το βράδυ ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστηρίζοντας ότι Ουκρανοί ακραίοι του Τάγματος Αζόφ, έχουν παγιδεύσει με εκρηκτικά πυρηνικό πειραματικό αντιδραστήρα, με σκοπό να «χρεώσουν» σε ρωσικό βομβαρδισμό τυχόν «ατύχημα».

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας έκανε λόγο για προβοκάτσια που επιχειρούν να κάνουν οι Ουκρανοί στην περιοχή του Χαρκόβου.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος είπε ότι στην περιοχή του Χαρκόβου κατεύθασαν ξένοι δημοσιογράφοι, προκειμένου να κατηγορήσουν τη ρωσική πλευρά.

«Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), μαζί με τους νεοναζί μαχητές του Αζόφ, προετοιμάζουν μια πρόκληση με πιθανή ραδιενεργή μόλυνση της περιοχής κοντά στην πόλη Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία», ανακοίνωσε τη Δευτέρα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι Ουκρανοί εθνικιστές έβγαλαν έναν αντιδραστήρα σε μια πειραματική πυρηνική εγκατάσταση στο Ινστιτούτο Φυσικής και Τεχνολογίας του Χάρκοβο.

Οι μαχητές του SBU και του τάγματος Azov σχεδιάζουν να ανατινάξουν τον αντιδραστήρα και να κατηγορήσουν τον ρωσικό στρατό για μια πυραυλική επίθεση στην πειραματική πυρηνική εγκατάσταση.

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από άλλη πηγή, ωστόσο πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%94%ce%99%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%97%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%a4%ce%a1%ce%9f%ce%9c%ce%9f%ce%a3-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a8%ce%97-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%a3%ce%9f%ce%9a%ce%91/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.