Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Γ.Κύρτσος: «Η αποστολή εξετελέσθη από Κ.Μητσοτάκη σε Βρυξέλλες – Δεσμεύθηκε για ακριβότερο αέριο από ΗΠΑ»


Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

«Αποστολή εξετελέσθη από Μητσοτάκη σε Βρυξέλλες. Δεν είπε τίποτα για μείωση εξάρτησης από φυσικό αέριο» τονίζει ο Γιώργος Κύρτσος σε ανάρτησή του στο twitter.

Για να προσθέσει ότι «κάλυψε την κερδοσκοπία στην Ελλάδα καταγγέλλοντας την κερδοσκοπία στην ΕΕ», ενώ «δεσμεύτηκε για ακριβότερο φυσικό αέριο από ΗΠΑ».

Τι σημαίνει αυτό κατά τον Γ. Κύρτσο; «Οι «αεριούχοι» χαρούμενοι. Η συνέχεια στους λογαριασμούς ηλεκτρικού».Ο ευρωβουλευτής δεν άφησε ασχολίαστο και το βίντεο που προβάλλεται στο διαδίκτυο, με τη μοναξιά του Μητσοτάκη στην αναμνηστική φωτογραφία των ηγετών του ΝΑΤΟ, και το αμήχανο χαμόγελό του, που αναδεικνύει το άγχος του.

«Έχει χάσει (τον) έλεγχο (των) προβλημάτων. Θέλει να ρεφάρει με «διεθνή εικόνα». Δεν ξεγελιούνται οι πολίτες ούτε καίγονται διεθνώς για Μητσοτάκη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.