Τετάρτη, Μαρτίου 9

”Βόμβα” Ρώσων: Βρέθηκε τουρκική σημαία σε βάση Ουκρανών εθνικιστών κοντά στη Μαριούπολη!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε το ρωσικό RIA Novosti. ”Όπως αναφέρει ,μια τουρκική σημαία μήκους πολλών μέτρων βρέθηκε σε εργαστήριο για την κατασκευή βιοτεχνικών βομβών για drones στο χωριό Sopino, κοντά στη Μαριούπολη,” αναφέρει ανταποκριτής του RIA Novosti.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εθελοντές από την Τουρκία, οι οποίοι πήγαν στο Ντονμπάς, για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, πως πρόκειται για φιλότουρκους ισλαμιστές.”

”Όπως είπαν οι μαχητές του DPR, κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν επανειλημμένα άτομα με στρατιωτικές στολές στο χωριό που δεν μιλούσαν ούτε ουκρανικά ούτε ρωσικά.”

Σύμφωνα με ανταποκριτή του RIA Novosti, παρόμοια εργαστήρια για την παραγωγή όπλων χειροτεχνίας και εκρηκτικών βρέθηκαν επίσης στο γειτονικό χωριό Berdyanskoye.

directus.gr

 triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .