Σάββατο, Μαρτίου 5

Σοκ και δέος από τις αποκαλύψεις του Σκέρτσου για τον Πρωθυπουργό!

Τα λόγια είναι περιττά

Ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος εκφράζει τον απόλυτο θαυμασμό του απέναντι στον άνθρωπο που κρατά τις τύχες της χώρας μας στα στιβαρά χέρια του. Ναι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν είναι ο ηγέτης που κάνει τα πάντα και συμφέρει…

«Έχουμε έναν Πρωθυπουργό ο οποίος είναι πάνω από τα πράγματα και δίνει μάχες και εδώ στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες. Είναι εργασιομανής

ο Πρωθυπουργός. Δουλεύει καθημερινά πολλές ώρες και δουλεύει σε πάρα πολλά επίπεδα (σ.σ. Πρωθυπουργός multitasker, όχι αστεία). Θέλει να είναι Πρωθυπουργός τουλάχιστον οκτώ χρόνων γιατί ξέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει. Έχουμε μια Κυβέρνηση που νοιάζεται, νοιαζόμαστε καθημερινά».

Έχουμε μια Κυβέρνηση που νοιάζεται, νοιαζόμαστε καθημερινά».

2 σχόλια:

  1. ποτε δεν ελειψαν τα δουλικα και οι γλυφτηδες ...α ρε καημενε ραγια ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζι με την εφορια στειλτε και την διευθυνση σας, να στειλουμε ολοι οι Ελληνες πετσετες για τον ιδρωτα απο την πολυ δουλεια.
    Δεν πατε στα τσακιδια ,μην πω χειροτερα, περιεχομενα του κανατιου...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .