Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Μαρίνα Πατούλη - Βλάσσης Χολέβας: Τι τρέχει μεταξύ τους;

Patouli_-Xolevas

«Ο Βλάσσης Χολέβας μού δίνει έμπνευση και θεωρώ ότι και εγώ του δίνω για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα», είπε η φιλόλογος για τον σχεδιαστή μόδας

Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της αφήνοντας πίσω της όλα όσα την πλήγωσαν. Η φιλόλογος και πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη μίλησε στους δημοσιογράφους και ρωτήθηκε για το τι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Βλάσση Χολέβα.

«Μετά από μια πολύ δύσκολη και σκληρή περίοδο, που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη. «Ο Βλάσσης Χολέβας μού δίνει έμπνευση και θεωρώ ότι και εγώ του δίνω για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί, να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία».

Μετά την προβολή του βίντεο η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια για τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη.

«Πάντως δεν αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση με τον Βλάσση Χολέβα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζητώντας ένα τραγούδι ερωτικό για να το αφιερώσει στην Μαρίνα Πατούλη.

«Δυνάμωσε, παιδί μου, εδώ η γυναίκα είναι ερωτευμένη, φαίνεται…» είπε, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Happy Day και ακούστηκε το τραγούδι «Έρωτας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cia0e3cxxlrd)


Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.